22. oktobar 2020.22. okt 2020.
Protokomeri –  donacija u pravo vreme
Vredna donacija firme Jazaki šabačkoj Bolnici

Protokomeri – donacija u pravo vreme

Protokomeri za centralni razvod medicinskih gasova isporučeni su blagovreno i spremni su za upotrebu za pacijente kojima je neophodna kiseonička potpora tokom lečenja
Još jedna vredna donacija za koju su sredstva obezbeđena od strane Jazaki Srbija d.o.o. –Šabac, a realizacija nabavke sprovedena je posredstvom neprofitne organizacije Fond B92 stigla je u šabačku Opštu bolnicu. Kako navode u ovoj zdravstvenoj ustanovi, reč je o četvrtoj donaciji koja je u Bolnicu došla zahvaljujući direktnim ili posrednim angažovanjem Fonda B92 i partnera.

-Ranije smo dobili inkubator i aparat za proveru sluha kod novorođenčadi, a nedavno -mobilni rendgen aparat- kažu u Opštoj bolnici.
Generalni direktor Jazaki Srbija, Turgut Korkut i saradnici ove renomirane multinacionalne kompanije, bili su krajem prošle nedelje gosti OB Šabac i tom prilikom protokolarno izvršili primopredaju donacije. U ime Opšte bolnice, v.d. direktora dr Slobodan Popović zahvalio se predstavnicima Jazaki Srbija i posrednicima koji su omogućili realizaciju donacije i izrazio uverenje, da ubuduće u slučaju potrebe, ova saradnja može biti nastavljena, što je g-din Korkut blagonaklono prihvatio.



Protokomeri za centralni razvod medicinskih gasova isporučeni su blagovreno i spremni su za upotrebu za pacijente kojima je neophodna kiseonička potpora tokom lečenja. Suvišno je napominjati koliko je to značajno uslovima kada je skoro izvesno da će uzročnik epidemije Kovid-19 pokazati svoju reverzibilnu prirodu i izazvati nove, masovnije infekcije. Nova oprema u vidu deset protokomera bitno doprinosi našoj spremnosti da se uspešno odupremo i izborimo sa izazovima tokom aktuelne epidemije.
PR

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa