Инфо

25. март 2021.25. мар 2021.
Једноставна, брза и квалитетна куповина
„Аватар“ - онлајн маркет уз брзу и сигурну испоруку

Једноставна, брза и квалитетна куповина

Онлајн простор трговине посебно дошао до изражаја у периоду епидемије. Интернет продаја на једноставан начин, уз брзу испоруку. База у дугогодишњем искуству у домену брзе поште. Асортиман спаја квантитет и квалитет. Све под контролом „Аватара“, уз отклањање проблема у тренутку када се утврде. Производи испоручени уз гаранције
Глобална пандемија изазвана Ковидом значајно је утицала на сектор привреде, те су предузетници морали да своје пословање прилагоде тренутној ситуацији и пронађу иновативне начине да своје компаније оснаже. За оне са добрим идејама онлајн простор отвара ново тржиште, утирући пут ка клијентима. У маниру шабачке иновативности и предузимљивости настала је и компанија АВАТАР ДОО оријентисана ка онлајн продаји широког асортимана робе, како сами истичу, понуда је од игле до локомотиве.

-Логичан след је био да наше пословање наставимо, а уједно и проширимо у домену е-комерца. Пандемија је директно утицала на процес дигитализације који је у измењеним околностима добио на значају у Србији, те је то био подстицај за нас да се „отиснемо“ у онлајн воде како бисмо клијентима пружили што квалитетнију робу по нижим ценама са најбржом и најефикаснијом доставом на домаћем тржишту - започео је представљање онлајн маркета АВАТАР Немања Петровић, потпредседник АКС групе, компаније чије је пословање било најбоља база на почетку рада платформе.

Дугогодишње искуство у домену брзе поште
Креатори АВАТАРА своју развојну шансу видели су у недостатку домаћих гиганата у интернет продаји, те су дугогодишње искуство у домену брзе поште применили у веб продаји. Неопходна логистика, знање и вештине већ су били ту. Први корак је уследио кроз сарадњу са познатим брендовима чији су заступници, а потом је креиран и портал за продају који прате малопродајни објекти чији број локација свакодневно расте.



-Почетак свега је било заступништво, а затим отварање три продајна објекта. У плану су радње у Новом Саду, Београду, Чачку, Крагујевцу, Краљеву, Нишу, а потом и свим већим градовима у земљи где на доброј локацији можемо да позиционирамо своје продајне кутке за клијенте. Наша предност у целокупном процесу је то што добро познајемо посао брзе поште, односно начин рада када је испорука у питању. То је једна од суштинских ствари, јер сама интернет продаја није превише захтеван подухват за пословање. Оно што треба постићи је испорука у најкраћем временском року са најнижим могућим трошковима. Верујем да смо у том сегменту најконкурентнији и да је на дуге стазе оваква стратегија добитна комбинација за посао и тржишну победу - додаје Петровић и напомиње да потенцијал базе у виду возила, складиштног простора (магацина), испоручних места (шалтера) већ поседују, те је умрежавање кроз АВАТАР као веб маркет одлично за клијенте.

-Намера је да тридесет магацина, 700 возила, 250 испоручних шалтера буду повезани са онлајн платформом где и други могу да буду део великог тржишта и пласирају своје производе. Идеја је да се купцима приближи онлајн куповина кроз добру постојећу инфраструктуру коју поседујемо. Трудили смо се да производи који нудимо имају широку употребу, односно да су практични и потребни домаћинствима. Нудимо широку палету, од малих кућних апарата, преко алата, беле технике, електронике, до намештаја. Задовољни смо растом и тренутном позицијом на тржишту, што се може видети и на основу планова за ширење мреже.

Широк асортиман робе за куповину
Купци на располагању имају широк асортиман робе и куповину могу да обаве у било које доба дана или ноћи, а плаћање могу извршити путем картица или поузећем. Роба стиже на кућну адресу, или своје производе могу преузети у некој од постојећих пословница. На овај начин добијају квалитетну услугу.
-Од набавке производа до испоруке, све је контролисано и имамо увид у сваки корак. Куповина, паковање, складиштење, логистика и крајња испорука до купца. Све је под нашом контролом и уколико дође до потенцијалних проблема, можемо да утврдимо и отклонимо спорно, док други то не могу да ураде на тако ефикасан начин као наша компанија. Као што сам поменуо то је и кључ успеха, напретка. Наше пословање може да се упореди са Амазоном који је светски лидер у домену интернет продаје.
АВАТАР није само место где могу купци обезбедити оно што желе из удобности својих фотеља, већ је реч и о компанији која пружа конкретну помоћ и предузетницима са идејама.



-Услужно складиштимо робу и за друге клијенте. Аватар је привлачан не само за оне који желе да купе неки производ, већ и за оне који се упуштају у предузетничке воде, посебно младе. Уколико имају идеју, артикле, али немају магацински простор, ту смо за њих. Можемо да складиштимо робу, пакујемо, представимо на сајту, а њима преостаје да прате поруџбине, рецензије купаца и уређују свој шоп на нашем порталу. Све остало је наша брига - наглашава потпредседник АКС групе.

Брза, сигурна испорука
Платформа АВАТАР планира ширење већ значајно разгранате мреже пословних сарадника и асортимана производа.

-Наша платформа ће бити отворена за регистрацију за сва правна лица. Ипак, сада бирамо партнере за сарадњу и имамо срећу да АКС као велики пословни систем сарађује са више од 100.000 правних лица, те су и заинтересовани да своје производе продају на АВАТАР платформи. У будућности ће то значити да ће купци бити у прилици да купе робу из широке палете, од књиге до шећера.
У понуди је велики избор производа, прилагођен различитим жељама и потребама, скуп какав се не може пронаћи на једној локацији. Осим избора и доступности, суштина је једноставна куповина и брза достава, без чекања путем сајта AVATAR.RS

Koмпанија АВАТАР осим истоименог сајта где заинтересовани могу да поруче производе за своје купце доступна је и на друштвеним мрежама: фејсбук страници Аватар онлајн куповина и Инстаграму. Клијенти могу путем поруке, или позивом добити све додатне информације како би у удобности свог дома безбедно, брзо и повољно одабрали жељени производ.


-Продајемо оно што имамо на лагеру, односно на стању у магацину. Све што није доступно није у понуди. Оно што данас купац поручи сутра је на испоруци. Роба је увезена из Европске уније и у складу са законом о потрошачима, испоручује се уз гаранцију. Цене на сајту и цене у малопродајним објектима су исте. Желимо да будемо лидери и место где ће наши клијенти увек да се врате због квалитета - закључио је Петровић.
З. Ж.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa