Инфо

13. октобар 2011.13. окт 2011.
СПЕЦИЈАЛНО ЗА “ГЛАС ПОДРИЊА“: У СЛУЧАЈУ ТОПЧИДЕР ПОДНЕТЕ ДВЕ УСТАВНЕ ЖАЛБЕ ЗБОГ КРШЕЊА ПРАВА НА ПРАВИЧНО СУЂЕЊЕ У РАЗУМНОМ РОКУ

ПОСЛЕ СЕДАМ ГОДИНА ПОЧИЊЕ ПОТРАГА ЗА УБИЦАМА

Убице или убице војника су изашле из објекта Караш, разоружале двојицу стражара и потом их ““ буквално стрељале из непосредне близине. Убице се нису ушетале са улице, јер то је немогуће када је у питању, један од најбезбедних објеката на Балкану
СЕДАМ пуних година требало надлежнима из српских тужилаштава да признају да су гардисти Драган Јаковљевић и Дражен Миловановић убијени 5. октобра 2004. године у Топчидеру, у објекту специјалне намене Караш! То је само један од разлога што су фамилије страдалих гардиста морале да Уставном суду поденесу две уставне жалбе због кршења права на правично суђење у разумном року!
Те уставне жалбе би требале да помогну да се брже реши најтежи задатак ““ открију и и казне починиоци овог гнусног убиста.
Као пуномоћници фамилија страдалих војника, ми из адвокатских камнцеларија Батић и Савић, тражили смо да се са овог предметна скину све ознаке војних и свих других тајни, јер само тако и уз помоћ медија могуће направити помак у откривању убица.
Зна се да су војници кренули у редовну патролу као стражари и да су обилазили цео објекат. Убице или убице војника су изашле из објекта Караш, разоружале двојицу стражара и потом их ““ буквално стрељале из непосредне близине. Убице се нису ушетале са улице, јер то је немогуће када је у питању, један од најбезбедних објеката на Балкану. На дан убиста у функцији је био систем заштите са сензорима на огради и компјутера који бележи сваку повреду те заштите. На дан убиства војника „повреда заштите“ регистроване су тек приликом увиђаја.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa