Инфо

8. јул 2021.8. јул 2021.
"Глас Подриња"

"Глас Подриња"

НЕСВАКИДАШЊИ ТЕРАПЕУТСКИ САЛОН У БОГАТИЋУ

Квантном медицином до оздрављења

“Едукован сам за шијацу масажу, затим за рефлексологију, квантну медицину. Поседујем биорезонатни скенер, ТГФ апарат, сенар апарат и биоласер. Сертификати које поседујем су са Велнес академије Пеђе Филиповић и признати су свуда у свету”, наводи Владимир Живановић, власник студија за рехабилитацију и масажу у Богатићу
Када се помене алтернативна медицина обично се мисли на травке, мелеме и сличне видове лечења из природе. Постоји, међутим и алтернативна медицина заснована на науци, на eлектромагнетним пољима и фреквенцијама. Ради се о квантној медицини.
Човек седне на фотељу, узме неки штапић у руку (електроду) и убрзо му компјутер избаци 53 стране детаљног лекарског извештаја. Апарат који може да стане у торбу опоравља организам, лечи болести, зацељује повреде... Ово нису сцене из филма чија је радња смештена у будућност. Неки сматрају да је управо ово будућност медицине, али наш народ још увек јако мало зна о томе и неповерљив је.
Студио за рехабилитацију и масажу, који поседује управо овакве апарате постоји и у Богатићу. Владимир Живановић је прошао дуге и скупе едукације да би стекао сертификате за рад на њима. Завршио је Учитељски факултет у Новом Саду, где тренутно хонорарно ради као асистент, пре неколико дана је завршио мастер и спрема се за докторске студије кинезиологије (науке о кретању). Уколико их заврши у року, са 29 година, биће најмлађи доктор наука са ове територије.

ДИЈАГНОСТИКОФАЊЕ НА ЈЕДНОМ ОД АПАРАТА Фото: "Глас Подриња"


-Едукован сам за шијацу масажу, коју уз Институт у Бањи Ковиљачи овде у околини радим само ја, затим за рефлексологију, квантну медицину. Поседујем биорезонатни скенер, ТГФ апарат, сенар апарат и биоласер. Апарати су направљени на освнову Теслиних радова. Сертификати које поседујем су са Велнес академије Пеђе Филиповић и признати су свуда у свету, објашњава Владимир.
Ова академија је и база за велнес специјализанте Високе здравствене школе струковних студија Универзитета у Београду.
Студио је направио код куће, да би се људи осећали бољи и опуштеније, а не као да су код лекара. Почео је да ради пре око годину дана.
-Биорезонантни скенер избацује комплетан лекарски извештај на 53 стране, са графиконима у боји. На основу тих графикона свако може да види шта му у организму недостаје, чега има превише. Скенер показује вредности за сваки орган у телу, витамине, минерале, аминокиселине, предиспозиције за одређене болести, брзину зарастања костију... Принцип је једноставан. Електрода се држи у руци док компјутер очитава. Свако обољење има своју фреквенцију, односно 10 до 15 фреквенција које се мењају. Неко не осети ништа, а неком не буде пријатно да држи електроду, зависи шта организам емитује, наводи Владимир.

За неке једина нада
Владимир је до сада успешно решавао проблеме алергија, спортских повреда, хипертензије...Највећим успехом сматра напредак код човека из Узвећа који трећу годину проводи у инвалидским колицима. После пожара у ком је повређен доживео је пет можданих удара у једној ноћи. Преживео је, али су остале велике последице. Лечен је на много места.
-Када сам отишао код њега рекао ми је да смо му остали Бог и ја. Био је потпуно погрбељ у колицима, док му је лева шака била сасвим згречена. После четири третмана је у колицима седео право, а након 10-ак је исправио шаку и сам држи електроду. Радим са њим тек 20-ак дана. Ако до септембра буде могао да стоји уз троножац и сам послужи себе бићу презадовољан, а верујем да је то реално, каже Владимир.


ТГФ апарат (терапијски генератор фреквенција) је уређај за који Владимир каже да препознаје и успешно лечи 16.500 обољења. За разлику од западне медицине, односно лечења лековима, овде не постоји могућнот за било какве контраиндикације.
-Успешно решава проблеме са потенцијом код мушкараца. Ешерихију коли, кандиду и хелико бактерију када “избаци” из организма не постоји могућност да се врате. Решава проблеме хипертензије, дијабетеса... Не сме да се примењује само на људима који имају уграђен пејсмејкер, на трудницама после петог месеца трудноће и код тешких психичких обољења, наводи Владимир.
Сенар апарат је електростимулатор који највише користи за повреде, истегнућа, уганућа. Такође решава проблеме нерадовног и болног менструалног циклуса, а Владимир је много помогао и својој мајци када је почела да улази у менопаузу.
-Користи се код посекотина, подеротина, модрица... Када ставим сенар електростимулатор на њих, три пута брже зарастају и не остају ожиљци. Исто је и код опекотина првог и другог степена. Сам апарат препознаје око 150 обољења, наводи Владимир.
Ради и са биоласером, за који каже да је хипербарична комора у малом. Ставља се у нос, где има највише нервних завршетака и шаље импулсе.
-Не осећа се ништа и није непријатно. Чисти синусе, убацује кисеоник у крвоток...
Поред квантне, за многе футуристичке медицине, Владимир се бави и традиционално источњачком шиацу масажом. Како објањава, она је заснована на протоку ки енергије.
-Третира се 14 меридајана, 12 непарних и два парна. То су меридијани органа. Помаже код болова, ишијаса, грчева, менструалних проблема, проблема са варењем, главобоље, несанице...
Сви третмани ( и масажа) се раде у одећи, односно, нема потребе за скидањем. Владимир предлаже 10 до 15 третмана, како би ефекти били потпуни.
Овакав вид лечења у Београду је изузетно скуп. Владимир истиче да му је најважније да помогне људима. Помоћ је често најпотребнија онима који имају најмање. Због тога један третман код њега кошта колико два пакла цигарета и једна кафа у граду.
Битно му је да свако ко дође има вољу и жељу да сарађује, јер је то неопходно за успех терапије.
М.М.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa