Инфо

2. септембар 2021.2. сеп 2021.
финиш припрема: Цвијановић, Тешић, Колаховић, Ђорђевић

финиш припрема: Цвијановић, Тешић, Колаховић, Ђорђевић

РУКОМЕТ: МЕДИЦИНАР

Нови Сад провера за Бор

Шабачки Медицинар је у завршној фази припрема за нову сезону, а читав концепт рада током лета направљен је са идејом одигравања великог броја припремних утакмица. До сада је видљив напредак у игри, а у мечевима са ривалима из горњег дела табеле Супер лиге Шапчанке су показале да се могу надати и плеј офу, иако то не говоре као амбицију, императив не постоји и очекује се само борба за завршно доигравање.

-Сваки меч је нова прича и у сваком имамо исти циљ, то је победа. Уверена сам у квалитет наше екипе, сигурна да можемо остварити нешто добро, изузетно се слажемо и разумемо на паркету, те верујем у успешну сезону на нашу радост и задовољство навијача. Драго ми је што сам овде и радујем се почетку сезоне – нагласила је летошња аквизиција из Бекамента Кристина Цвијановић.

У петак је Медицинар у Шапцу победио вицешампиона, Раднички 33:32 у четвртом припремном мечу. До краја припрема преостао је узвратни дуел са Бекаментом у Шапцу и наступ овог викенда на турниру у Новом Саду. У недељу, полуфинале доноси меч Радничког и Медицинара, а потом, зависно од исхода финални меч или дуел за треће место против Војводине или бањалучког Борца. Супер луга за Медицинар почиње 11. септембра у Бору.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa