Инфо

30. септембар 2021.30. сеп 2021.
Фото: Глас Подриња

Фото: Глас Подриња

Мобилна експозитура Банке Поштанске штедионице у Геронтолошком центру

Брига за најстарије суграђане

„Поштанска штедионица је успела да мобилном експозитуром изађе у сусрет нашим најстаријим суграђанима, како би имали сигуран приступ услугама банке. Једном месечно ће мобилна банка бити доступна корисницима Центра где могу обавити све потребне услуге, као и у било којој експозитури у граду“, рекао је градоначелник Шапца др Александар Пајић
Како би корисници Геронтолошког центра у Шапцу имали безбедан и неометан приступ текућим рачунима и новчаним средствима, без напуштања круга установе, Банка Поштанска штедионица је обезбедила мобилну експозитуру која ће сваког месеца бити доступна у дворишту Центра.

-Поштанска штедионица је успела да мобилном експозитуром изађе у сусрет нашим најстаријим суграђанима, како би имали сигуран приступ услугама банке. Једном месечно ће мобилна банка бити доступна корисницима Центра где могу обавити све потребне услуге, као и у било којој експозитури у граду - рекао је градоначелник Шапца др Александар Пајић додавши да је ово значајан гест за све и показатељ бриге о најстаријима.

Директор филијале Поштанске штедионице у Шапцу Живан Бајић истиче да је Поштанска штедионица током протекле године своје пословање унапредила омогућивши клијентима да на безбедан начин користе банкарске услуге.

Фото: Глас Подриња


-Несвакидашња ситуација током ванредног стања нагнала нас је да кренемо са мобилним експозитурама, те су оне биле на услузи грађанима тамо где није било класичне пословнице. Мобилне експозитуре Поштанске штедионице су прве у Србији и самим тим јединствене. Корисницима пружају све услуге као и у било којој од 207 класичних пословница у земљи. Наравно, у склопу је и банкомат за подизање новца. На овај начин корисници на брз, а пре свега, једноставан начин могу доћи до својих новчаних средстава - појаснио је Бајић нагласивши да је мобилна експозитура доступна и суграђанима који нису корисници услуга Поштанске штедионице, односно онима који имају текуће/штедне рачуне у другој банци.
Директорка Геронтолошког центра Марија Марковић гест Поштанске штедионице оценила је као значајан због здравственог стања корисника и тренутне епидемиолошке ситуације.

-Корисници ће без одласка из круга установе моћи да са својих текућих рачуна подигну новчана средства, те смо захвални директору и запосленима у Поштанској штедионици што су са великом пажњом и бригом урадили велики део посла. Када говоримо о бризи и најстаријима, веома је важно што држава путем једнократних помоћи брине нашим најстаријим суграђанима.
М. Ж.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa