Инфо

7. октобар 2021.7. окт 2021.
Фото: Глас Подриња

Фото: Глас Подриња

Часопис о култури

„Борба“ промовисана у Шапцу

Ово је само још једна у низу акција које овај часопис спроводи сваког месеца у различитим градовима Србије. Часопис „Борба“ је месечник који обрађује теме из културе кроз различите рубрике
Екипа часописа „Борба“, у среду, 29. септембра, посетила је Шабац и том приликом промовисала нови број часописа.
Обишли су Културни центар Шабац ком су поклонили 50 књига различитих наслова издања Вечерњих Новости.
Ово је само још једна у низу акција које овај часопис спроводи сваког месеца у различитим градовима Србије, обзиром да у сваком броју својим читаоцима представљају по један град.

Фото: Глас Подриња


Нашу редакцију чини и младост и искуство. Првенствено младост – у питању су студенти са различитих факултета којима смо желели да дамо простор да пишу, да се афирмишу и изузетно је лепо радити са младим људима


-Овог месеца у нашем броју презентован је Шабац. „Борба“ се иначе сваког месеца шаље културним центрима широм Србије и она је бесплатна. Нашу редакцију чини и младост и искуство. Првенствено младост – у питању су студенти са различитих факултета којима смо желели да дамо простор да пишу, да се афирмишу и изузетно је лепо радити са младим људима – истакла је Елена Стојановић главни уредник часописа „Борба“ и додала да су све теме које на нађу у овом часопису првенствено идеје младих чланова ове редакције.

О ЧАСОПИСУ
Часопис „Борба“ је месечник који обрађује теме из културе кроз рубрике борба за традицију, уметност, старе занате, озбразовање, борбу за књигу, филм и историју. У сваком броју часописа кроз репортаже приближавају лепоте, богатства и културне знаменитости једног српског града.


Фото: Глас Подриња


Ову младу екипу дочекала је Катарина Јанковић Поповић главна и одговорна уредница програма Културног Центра која их је упознала са знаменитостима нашег града као и са овом институцијом.
-У разговору са њима напоменула сам колико је битна мрежа људи. Предност нас као институције културе који заснивамо свој рад протеклих 60 година, је да смо за то време остварили важну и значајну сарадњу са свим релевантним институцијама културе и свим појединцима у култури а свакако и медијима. Медији су наш партнер од првог дана, они прате оно што ми радимо и без њих не можемо.
Катарина додаје да је ова сарадња од великог значаја јер у њиховој богатој мрежи имају још једну битну тачку и још једног пријатеља, а међусобна сарадња и подстицаји увек су корисни.
Редакцијска екипа је на Градском тргу поделила бесплатне примерке часописа грађанима Шапца, како би их упознала са садржајем свог листа.
Ж.П.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa