Инфо

27. октобар 2011.27. окт 2011.

САМОВОЉА ДРАГАНА ТОМИЋА

Прошло је скоро годину дана од чланка који сам написао у “Гласу Подриња“ о збивањима у ловној секцији Шеварице, а претње и притисци Драгана Томића, председника Ловачког удружења у Шапцу се и даље настављају
На састанку одржаном 14.10.2011. који је сазван ради договора пред почетак ловне сезоне Владан Томић захтева да се ја избацим из секције. По његовим речима, нарушавам добре међуљудске односе међу ловцима, ловокрадица сам и дрзнуо сам се да пријавим његовог брата Драгана Томића надлежним органима, јер је у више наврата давао пушку сину да лови, иако није имао право да носи оружје. Због тога су неки ловци имали непријатности и били позивани у полицију да дају изјаве.
С обзиром да су оптужбе које је Владан изнео без основа и неистините, јер против мене никад до сада није поднета дисциплинска пријава, рекао сам да је време фашизма и комунизма прошло, и да се мора поштовати Статут ловачког удружења. Зато нема потребе да се уопште расправља и гласа о мом искључењу из секције.
Томићи су на томе инсистирали, па је због непријатне и мучне атмосфере већи део присутних ловаца напустио састанак, и тако исказао неслагање са ставовима председника и његовог брата.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa