Инфо

4. новембар 2021.4. нов 2021.
О. Степановић (фото: СПД Раднички сајт)

О. Степановић (фото: СПД Раднички сајт)

КОШАРКА: ПРВА ЛИГА

Путоказ за даље

Дуга је поражена од Црвене Звезде, што је аполсутно очекивано, но наступ Шапчанки и у овом мечу показао је како треба да приступају свакој утакмици. Игра која је замало била довољна да се угрози победа шампиона Србије, сигурно ће донети много победа против других тимова. Шапчанке су водиле, у финишу утакмице пришле на достижан заостатак и коначан резултат није одраз односа на паркету, иако је победа Звезде заслужена.

Меч је био посебан и по хуманитарној акцији коју је „Дуга“ организовала. прилозима и продајом карата. Комплетан прилог упућен је нашој суграђанки Ани Костадиновић која води борбу са цистичном фиброзом.

Синоћ је Дуга играла код још једног ривала са шампионски амбицијама, била је аутсајдер, као и против Звезде, Партизана, али и као против Арта и Радивоја Кораћа које су младе кошаркашице Дуге шокирале. После ње следе ривали по мери и мечеви где би овдашња екипа могла да се учврсти у средини: Пролетер, Вршац и Студент, тренутно тимови са зачеља. Већ у недељу у Шапцу гостује Пролетер.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa