Инфо

4. новембар 2021.4. нов 2021.
LUK OIL Сунцокретима
ОПШТИНА ВЛАДИМИРЦИ

LUK OIL Сунцокретима

Предшколска установа „Сунцокрет“ бележи из лета у лето све блиставије издање ове оазе лепоте за најмлађе житеље Општине Владимирци. Тим који води Зорица Милошевић, до утанчине организован, увек је спреман да по оној народној од мрве направи погачу. Тако се радује и новом делићу мозаика огромних искорака. Уз помоћ надлежног министарства, локалне самоуправе, те угледних појединаца попут првог рекета света Новака Ђоковића и његове фондације али и бројних фирми чини услове за живот и рад најмлађих житеља Општине Владимирци по многима бајковитим. Нови делић у мозаику успеха је игралиште за децу које је донирала компанија LUK OIL чија представница на овој свечарији Светлана Шуковић није крила одушевљење:
-Ми као друштвено одговорна компанија не можемо крити радост што је донација отишла у праве руке. Ова радосна млађана лица и услови у којима бораве попут градских, показују да смо препознали визионаре мале средине који би крупник корацима у будућност, у којој ће најмлађи када стасају сигурна сам бити итекако друштвено одговорни, уз осмех задовољства говорила је дама из компаније LUK OIL.
Председник Општине Владимирци Горан Зарић се надовезао видно дирнут најмлађим житељима општине али и поносан резултатима предшколске установе:

-Велико је задовољство бити овде и гледати ову срећу деце која одрастају у нашој општини у градским условима за живот. Баш попут „Сунцокрета“ окренути сунцу вере у леп и срећан живот они су поука за нас старије како се животу иде у сусрет чистим срцем и вером у лепо. Надам се само да када одрасту и постану друштвено одговорни да ће по завршетку школа и факултета похрлити у завичај да се ту у потпуности остваре. Компанији LUK OIL хвала што су препознали праву средину да дарују нову радост деци која кипте од пуноће и љубави ка животу, био је задовољан челни човек Општине Владимирци.
А част да пресече врпцу и свечано преда игралиште својим другарима припала је Арсену Шимоновићу предшколцу „Сунцокрета“. Све се потом преточило у раздрагану дечију игру уз грају и нових спортских асова који су испробали донирано игралиште које ће захваљујући компанији LUK OIL бити њихова свакодневница у одрастању. Сви се надају да ће овај пример следити и друге компаније друштвено одговорне и улагати у приоритете локалне самоуправе Општине Владимирци. И у ово нимало лако време тако изнаћи пут да своје потенцијале искористи све атрактивније општина за бољи и срећнији живот.
С.К.

Најновији број

21. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa