Инфо

4. новембар 2021.4. нов 2021.
Полигон за Богдана Симића

Полигон за Богдана Симића

Хуманитарни полигон

Од срца за Богдана

Спортски центар H2O у сарадњи са пријатељима и донаторима, организовао је Хуманитарни полигон за Богдана, спортско-забавну акцију за све људе великог срца у борби за помоћ нашем малом суграђанину Богдану Симићу који води борбу са тешким обликом леукемије и тренутно је на лечењу у Болоњи. Неопходна су додатна средства за комплетан третман.

За најмлађе и старије, на кошаркашком терену поред Градског базена приређени су одговарајући полигони спретности и снаге, где је учешће стајало један добровољни прилог, износ неважан. Посетиоци су имали прилику да купе освежење, посластице, донације пријатеља догађаја, а цена за све је такође била један прилог од срца, а сваки такав, небитно који је износ у питању, је велики.

Полигон за старије био је такмичарског карактера, сачињен од осам станица, а најбољи су добили пехар и награде, док су малишани који су партиципирали, сви, награђени медаљама. Уколико је неко желео да се опроба на борилишту ван конкуренције, имао је прилику и за то по завршетку званичног такмичења. Више од стотину приустних је помогло и бар за неколико корака допринело да се приближимо неопходном износу.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa