Инфо

4. новембар 2021.4. нов 2021.
Звезда још јача него  лани

Звезда још јача него лани

РУКОМЕТ: СУПЕР ЛИГА (М)

Плави на захухталу Звезду

Ривал у низу победа, „срушили“ Војводину. Обилић показао боље лице Металопластике. Други круг предплеј оф група. Пауза пред Звезду и Војводину у само четири дана
Обилић је био потребан рестарт после слабе игре Шапчана у Крагујевцу и добра увертира за велики, рукометни вечити дерби Металопластике и Црвене Звезде, овај пут у Београду.

У Шапцу је у првом колу победила “пластика” заслужено. Ипак у наредних шест мечева, Звезда је показан потенцијал претворила у реалан квалитет који их је вратио у плеј од трку, а пуну могућност исказао у победи над Војводином. Баш у Београду је шампион претрпео први домаћи пораз после готово три године. Некадашњи „пластичар“ Матичић је поуздан са седам метара, но и изузетни крило које је прва претња из контранапада и међу првим стрелцима Лиге. Ђуровић се намеће као средњи бек, заједно са Крсмнчићем у линији, односно Ненадићем који је недавно стигао из иностранства. Гемаљевић је у успону процента успешних одбрана.

Обилић - Металопластика 20:32 (10:16)
УСЦ Вождовац. Гледалаца: 200. Судије: Јовандић и Секулић (Панчево). Седмерци: Обилић 1(1); МП 2(2). Искључења: Обилић 12; МП 6 минута.
ОБИЛИЋ: Радовић, Жујовић 1, Савић 1, Топаловић 2 (1), Цвијетић 3, Гојковић, Јестровић 1, Теодоровић 2, Дражић (6 одбрана), Јовановић, Милутиновић, Радивојевић 2, Антић 2, Ивошев, Шапоњић 3, Сладић 3.
М‘ПЛАСТИКА: Павковић (1 одбрана), Додић 5, Миловановић 1, Ћосић 1, Срдановић 5, Мирковић, Миловановић 1, Аиди 7, Антонијевић 1, Ивановић 1, Арсић (8 одбрана), Цвијановић 2, Тодоровић, Брајовић 4(2), Миленковић 1, Мештер 3.


Почела је Звезда са три пораза, уследио је низ од три победе, надамо се да је и њему дошао крај. Миодраг Кажић има времена да припреми меч, јер следи пауза у Лиги, но већ у среду 10. новембра следи велики дерби, а само четири дана касније у Шапцу је Војводина.

-Обилић је много квалитетнији него што резултат показује. Верујем да ствари долазе на своје место, уверен сам у квалитет своје екипе и мислим да пласман у плеј оф не долази у питање, а желимо и више – рекао је Миодраг Кажић, тренер Шапчана.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa