Инфо

9. децембар 2021.9. дец 2021.
Фото: ВК Шабац (ФБ), бронза за даме

Фото: ВК Шабац (ФБ), бронза за даме

ВАТЕРПОЛО: МЛАЂЕ КАТЕГОРИЈЕ

Бронза и полуфинале

У надметању млађих категорија код дама и мушкараца крај године је опредељен за куп такмичења на нивоу региона или државе, као припрема за финални турнир Купа сениора. Шабачки ватерполо је власник титула најбољих у две узрасне категорије на нивоу Србије, две бронзе, а од протеклог викенда у витрини клуба је пехар и бронзана медаља међу ватерполисткињама.

На финалном турниру организованом у Шапцу, играчице овдашњег клуба су заузеле треће место. Апсолутни фаворит Црвена Звезда оправдала је улогу фаворита, освојила прво место, а испред Шапанки пласирале су се и ватерполисткиње суботичког Спартака. Реч је о финалу купа за женску категорију, узраста до 17 година. Екипу је предводила Наташа Манага.

Фото: ВК Шабац (ФБ), ВК Сава 2005.


Код мушкараца пут до одличја води преко четири нивоа. Полуфинала и финала региона, односно државног полуфинала и финала. На пола пута су ватерполисти „Саве“ рођени 2005. године и касније. У Крагујевцу су савладали: Валис (10:4), Наис (12:10) и Расину (12:7), уз пораз од крагујевачког Радничког (6:11), што је учинак довољан за друго место на полуфиналу Региона и пласман на полуфинале државног нивоа, заједно са Радничким. Тренер Саве био је у Крагујевцу Никола Цар.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa