Инфо

9. децембар 2021.9. дец 2021.
Т. Мандић

Т. Мандић

РУКОМЕТ: СУПЕР ЛИГА (Ж)

Пауза за анализу

Младост из Нове Пазове није током сезоне показала због чега је пред старт сматрана озбиљним претндентом на плеј оф, али је нажалост у Шапцу то деомстрирала у пуној мерио. Искуство, концентрација, самопоуздање је „извирало“ из њих читавим током дербија против Медицинара и бодови су заслужено отпутовали из нашег града. Победа је Младост оставила у реалној игри за плеј оф, а пораз Медиицнар није неповратно удаљио од плеј офа, али је оставио много тема за размишљање.

-Имали смо проблема пред меч, пратиле су нас повреде и током полусезоне, изостанци играчица, но свеједно смо желели да победимо и нову годину дочекамо са два бода више. Младост нас је надиграла остваривши заслужену победу, док сада имамо паузу за анализу урађеног и припрему наредне у којој желимо да освојимо више бодова и будемо у плеј оф борби. На нама је да пронађемо пут до тога – истакла је тренер Сандра Колаковић.

Медицинар - Младост (НП) 26:33 (13:16)
Сала Гимназије. Гледалаца: 500. Судије: Мусић и Ђурашиновић (оба Врбас). Седмерци: Медицинар 5(2); Младост 2(2). Искључења: Медицинар 10; Младост 16 минута.
МЕДИЦИНАР: Обреновић 5 (2), Којић 3, Радукић, Нинковић (7 одбрана), Томковић 6, Цвејић (4 одбране), Кажић 1, Цветиновић, Васић 4(1), Крстић 1, Мандић, Ракић 3, Ивковић 3, Глишић (1 одбрана).


Да је победио, Медицинар би био на деоби четвртог места, овако пролећну полусезону чека на шестој позицији и минусом од два бода у односу на позицију четири. Јесен је показала да су Јагодина, Бекамент и Железничар изнад осталих, са малим шансама неке од екипа да освоји бод или два у дуелу против њих. Звезда, Београд и Бор су слабији, те је јасно да за једно место конкурише шест екипа. Распоред за Шапчанке је такав да их у прав четири кола очекују три екипе из категорије слабијих, где су бодови обавеза, а изузетно важан је дуел 13. кола у коме Медицинар гостује Врбасу. После четири кола ће бити јасно колико је пласман међу четири реалан.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa