9. decembar 2021.9. dec 2021.
T. Mandić

T. Mandić

RUKOMET: SUPER LIGA (Ž)

Pauza za analizu

Mladost iz Nove Pazove nije tokom sezone pokazala zbog čega je pred start smatrana ozbiljnim pretndentom na plej of, ali je nažalost u Šapcu to deomstrirala u punoj merio. Iskustvo, koncentracija, samopouzdanje je „izviralo“ iz njih čitavim tokom derbija protiv Medicinara i bodovi su zasluženo otputovali iz našeg grada. Pobeda je Mladost ostavila u realnoj igri za plej of, a poraz Mediicnar nije nepovratno udaljio od plej ofa, ali je ostavio mnogo tema za razmišljanje.

-Imali smo problema pred meč, pratile su nas povrede i tokom polusezone, izostanci igračica, no svejedno smo želeli da pobedimo i novu godinu dočekamo sa dva boda više. Mladost nas je nadigrala ostvarivši zasluženu pobedu, dok sada imamo pauzu za analizu urađenog i pripremu naredne u kojoj želimo da osvojimo više bodova i budemo u plej of borbi. Na nama je da pronađemo put do toga – istakla je trener Sandra Kolaković.

Medicinar - Mladost (NP) 26:33 (13:16)
Sala Gimnazije. Gledalaca: 500. Sudije: Musić i Đurašinović (oba Vrbas). Sedmerci: Medicinar 5(2); Mladost 2(2). Isključenja: Medicinar 10; Mladost 16 minuta.
MEDICINAR: Obrenović 5 (2), Kojić 3, Radukić, Ninković (7 odbrana), Tomković 6, Cvejić (4 odbrane), Kažić 1, Cvetinović, Vasić 4(1), Krstić 1, Mandić, Rakić 3, Ivković 3, Glišić (1 odbrana).


Da je pobedio, Medicinar bi bio na deobi četvrtog mesta, ovako prolećnu polusezonu čeka na šestoj poziciji i minusom od dva boda u odnosu na poziciju četiri. Jesen je pokazala da su Jagodina, Bekament i Železničar iznad ostalih, sa malim šansama neke od ekipa da osvoji bod ili dva u duelu protiv njih. Zvezda, Beograd i Bor su slabiji, te je jasno da za jedno mesto konkuriše šest ekipa. Raspored za Šapčanke je takav da ih u prav četiri kola očekuju tri ekipe iz kategorije slabijih, gde su bodovi obaveza, a izuzetno važan je duel 13. kola u kome Medicinar gostuje Vrbasu. Posle četiri kola će biti jasno koliko je plasman među četiri realan.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa