Инфо

6. јануар 2022.6. јан 2022.
Фото: "Глас Подриња"

Фото: "Глас Подриња"

Хуманитарна акција Економске школе „Стана Милановић“

Радост даривања

Радо смо се одазвали и наставићемо и наредне године. Прикупили смо 56 пакетића за кориснике. Десет је за кориснике у стационару, а осталих 46 за оне који свакодневно долазе у боравак – рекла је ученица Љиљана Ћуровић
Економска школа „Стана Милановић“ организовала је хуманитану акцију прикупљања пакетића за децу у дневном боравку и стационару Установе за децу и младе у Шапцу. Колико је хуманост и радост даривања важна у празничне показали су средњошолци који настављају традицију школе.

-Радо смо се одазвали и наставићемо и наредне године. Прикупили смо 56 пакетића за кориснике. Десет је за кориснике у стационару, а осталих 46 за оне који свакодневно долазе у боравак – рекла је ученица Љиљана Ћуровић.

Фото: "Глас Подриња"


-Прошле године због епидемиолошке ситуације нисмо могли да лично поделимо пакетиће, али ове године ситуација је нешто дугачија. Успели смо да пакетиће дарујемо, наравно уз поштовање свих мера. Надамо се да ћемо ову лепу традицију наставити – додала је Катарина Сарић.

-Већ осам година наша школа је део акције „Кућа добре воље“ где сви имамо прилику да будемо део хумани дарујући „Један слаткиш, један осмех - нагласила је Јана Самуровић.
М. Ж.
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa