Инфо

20. јануар 2022.20. јан 2022.
Фото: ЦСУ

Фото: ЦСУ

У Центру за стручно усавршавање Шабац током јануара

Зимске школице

Ове године Зимске школице за све заинтересоване биће организоване у последњој недељи до 21. јануара у Центру за стручно усавршавање Шабац
Традиционално током зимског распуста, Центар за стручно усавршавање Шабац организује Зимске школице. Ове године Зимске школице организоване су у последњој недељи распуста, до 21. јануара. Учесници зимских школица имају прилику да уз присуство едукатора креирају занимљиве предмете, „прошетају“ градовима Европе уз помоћ наших ВР наочара, да се оријентишу помоћу микробита, да користе робота који сортира предмете по бојама,...

-За сада, одзив учесника радионице је велики и веома нам је драго због тога. Позивамо све зналце и радозналце да на најкреативнији и најзанимљивији начин искористе последњу недељу зимског распуста као учесници Шабачких зимских школица у Центру за стручно усавршавање Шабац. Програм је разноврстан, тако да свакако има по нешто од предшколаца до средњошколаца – рекла је Ивана Богићевић, стручна сарадница Центра за стручно усавршавање Шабац.

Једна од првих радионице је Зимске школице је била из домена биологије. Полазници су имали прулику да сазнају више о врстама птица, њиховим начином живота, али и да направе кућицу за птице.

Фото: ЦСУ


-За децу је ово била веома интересантна радионица, што се може видети на основу одзива. Трудимо се да код малишана од најранијег узраста пробудимо љубав према природи, укажемо на значај очувања здраве животне средине -истакла је наставница биологије Марија Ђерић.

Кућиће које су прави спас за птице у зимском периоду биће смештене у парку Центра за стручно усавршавање Шабац.

Уз радионице у оквиру Зимске школице у ЦСУ је и припремна настава из математике која обухвата припрему за завршни испит из математике за ученике осмог разреда. Ученици ће током часова решавати задатке са претходних завршних испита. Припрема ће трајати до 21. јануара од 09:00 до 12:00 часова, а води је професор математике Владимир Беара.
М. Ж.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa