Инфо

17. новембар 2011.17. нов 2011.
РУКОМЕТ: СЕХА ЛИГА

ИЗМАКЛА ПОБЕДА

Металопластика ЗК-Татран Прешов 27-27 (14-14)
Рукометаши Металопластика ЗК у препуној хали Зорке одиграли једну од најбољих утакмица у досадашњем делу такмичења, али им је по ко зна који пут измакла победа у самом финишу утакмице
Шабац: хала Зорке. Гледалаца: 2 500. Судије: Циндрић и Гонзурек (обојица из Осијека). Седмерци: Металопластика ЗК 5 (4), Татран 4 (2). Искључења: Металопластика ЗК 10, Татран 6 минута.
Металопластика ЗК: Живановић, Вејин, Алексић, Кречковић, Марјановић 9, Драгаш 5, Медурић, Рајичић, Обрадовић, Марковић 4, Грујичић 1, Новаковић, М.Митровић 4, Л.Митровић 4, Станчић.
Татран Прешов: Крупа, Марушак 1, Копчо 3, Хрстка, Урбан, Кристопанс 3, Дробнак, Веркић, Радченко, Нирода, Тумидалски 1, Чип 5, Гузи 4, Пекар, Антл 10.
Пред препуном халом Зорке у Шапцу, рукометаши Металопластика ЗК су у оквиру одложеног шестог кола СЕХА лиге поделили бодове са екипом Татран из Прешева резултатом 27-27 (14-14). У амбијенту, какав рукометаши у готово целој Србији могу само да пожеле, изабраници Славка Новаковића су пружили једну од најбољих игара од почетка сезоне.
Плави су добро отворили утакмицу и до петог минута су водили са 2:1, али је екипа из Словачке врло брзо прешла у вођство и у једном тренутку предност гостију износила је три гола 8:5.
Међутим, у другом делу првог полувремена, Шапчани, уз велику помоћ голмана Рајичића, серијом од 6:0 прелазе у вођство од 12:9. Плави су водили све до 28 минута, када су остали са играчем мање што гости из Прешева користе и успевају да полувреме заврше нерешеним резултатом 14:14.
Рукометаши Металопластика ЗК започели су друго полувреме нешто лошије. Гости су од самог почетка водили од једног до два гола предности, а да разлика не буде већа побринуо се голман домаћих Рајичић, који је засигурно био најбољи појединац у редовима домаћина.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa