Инфо

17. новембар 2011.17. нов 2011.
ОШ ВУК КАРАЏИЋ

124 ГОДИНЕ ОБРАЗОВАЊА МЛАДИХ

Концертом ученика под вођством професора Снежане Ранковић Ђерић и Снежане Шалаи Тибор прошлог четвртка почела прослава Дана школе. Наредног дана, у петак, одржана Свечана академија на којој је одиграна представа „Награда професора Вујадина Костића“ у режији Весне Вуковић, професора српског језика
Време неумитно лети. Некада ђаци, данас наставници и професори, сутра баке и деке у пензији. Све се мења само једно остаје исто. И после 124 године постојања ОШ „Вук Караџић“ у Шапцу остаје доследна својим почецима. Из године у годину нови нараштаји младих, талентованих ученика стичу своја прва знања, другарства и љубави. А када време дође да се отисну у свет остају успомене на наставнике и незаборавно ђачко доба. Поштовање, љубав, истрајност у остварењу снова, знање ““ то је оно што понесу са собом и чему се враћају када већ постану одрасли људи.
Онима који су годинама били ту за њих, који су и сада уз њих, прошлог четвртка било је приређено „Вече музике“. Ученици од првог до осмог разреда из матичне школе, издвојених јединица Касарских ливада и Мачванског Причиновића, уз вођство професора Снежане Ранковић Ђерић и Снежане Шалаи Тибор представили су се разноврсним програмом.
- Програме смо брижљиво бирали пратећи нове наставне стандарде, али трудећи се да обухватимо све музичке жанрове уклапајући их на веома инвентивни начин ““ рекла је Снежана Ранковић Ђерић.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa