Инфо

3. март 2022.3. мар 2022.
Шифра ратника
ТРКА СА ПРЕПРЕКАМА (недеља, 10:00)

Шифра ратника

Нови изазов трке са препрекама у организацији Спортског центра „Бушидо“, Различити терениу, дужа стаза, теже препреке. Све то на Старом граду, Учешће припадника МУП иМО
Code of the warrior, нова трка са препрекама у нашем граду, али другачија у односу на претходне, у организацији СЦ „Бушидо“ биће приређена у недељу на Спортско рекреативном комплексу „Стари Град“. У овом изазову, учесницима је циљ да у што краћем времену успешно савладају равну стазу дугу 9 км која обухвата четири различите подлоге и 30 екстремних препрека које захтевају различиту снагу и умешност.
Ово је четврта трка са препрекама коју организује „Бушидо“. Организатор очекује више стотина учесника. Пријављивање је окончано 28. фебруара,а отворена је могућност пријаве и на дан трке најкасније 90 минута пред старт првог надметања од 10 часова.

- Драго ми је што ће на трци наступити не само учесници из целе Србије, већ и из држава региона који су се већ пријавили. Посебна част је што ће значајан део такмаца бити припадници елитних јединица Министарства унутрашњих послова и Министарства одбране, што показује да су ову трку препознали као одличну за проверу својих физичких могућности. Сигуран сам у квалитет и неизвесност трке – рекао је Александар Јанковић из СЦ „Бушидо“.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa