Инфо

10. март 2022.10. мар 2022.
За дан жена поклон излет дамама
ОПШТИНА ВЛАДИМИРЦИ

За дан жена поклон излет дамама

Локална самоуправа општине Владимирци и туристичка организација су приредили поклон излет дамама за њихов дан 8. март. Чак 320 припадница лепшег пола је добило прилику да ужива на излету у Врњачку бању као поклон своје општине:

Било је истинско уживање бити део каравана лепоте и доброг расположења и током путовања и за време боравка у Врњачкој бањи. Песма и осмеси су обележили излет а уз лепоту дружења дамама су подељени и по каранфил, честитку и пригодну чоколаду. Снежна идила је употпунила дан поштовања према припадницама нежнијег пола. Био је то и чин одличне сарадње општине која је препознала наше активности на чему се захваљујемо екипи која води нашу општину на челу са Гораном Зарићем као челним човеком општине. Тим пре што се брину о бољој свакодневници а поводом и оваквих празника који обогаћују живот, сумирао је караван доброг расположења и боравак у Врњачкој бањи директор туристичке организације Владимирци Иван Пакић.

У оквиру својух активности туристичка организација општине понудиће две монодраме 19. и 26. марта житељима општине Владимирци. Александар Дунић ће себи својствено дочарати Владимирчанима историјске личности Јанка Катића и Милоша Обреновића.
С.К.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa