Инфо

24. новембар 2011.24. нов 2011.
СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ОПШТИНЕ КОЦЕЉЕВА

ЈЕДНОГЛАСНО БЕЗ РАСПРАВЕ

Прошлог петка одржана 22. седница СО Коцељева. На дневном реду извршење буџета, извештаји о раду образовних установа, одлука о правима и услугама социјалне заштите. Одборници за само пола сата усвојили 12 тачака. Дискутовано само поводом одборничких питања и предлога
Прошлонедељну седницу Скупштине општине Коцељева обележио је изостанак расправе по свим тачкама дневног реда као и одборничка питања везана углавном за област рада здравствене установе у Коцељеви.
На дневном реду нашло се и извршење општинског буџета за првих девет месеци ове године. Планирани буџет ове општине за текућу годину је нешто више од 208,5 милиона динара. За првих девет месеци укупни приходи остварени су у износу од преко 137 милиона или 66,08 одсто у односу на планиране.
У извештају се наводи да највеће остварење на приходној страни у односу на план имају накнаде за коришћење природних добара, капитални трансфери од других нивоа власти, камате на средства консолидованог рачуна трезора, порез на друге приходе као и текући трансфери од других нивоа власти у корист општине. Највеће одступање забележено је код капиталних добровољних трансфера од физичких и правних лица као и мешовитих и неодређених прихода који у извештајном периоду уопште нису остварени док су општинске комуналне таксе остварене у проценту од само 0,32 одсто у односу на план. Прилив ових прихода, како се наводи, очекује се тек у другој половини године.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa