Инфо

7. април 2022.7. апр 2022.
Успех шабачких бораца (фото: Д. Д.)

Успех шабачких бораца (фото: Д. Д.)

ШОТОКАН КАРАТЕ: ЕВРОПСКО ПРВЕНСТВО

Две европске титуле

Такмичари Карате клуба „Шабац – Фуђими“ освојили су осам медаља на најјачим европским такмичењима Кохаи Европски Карате Куп (за такмичаре ученичких звања) и Европски Карате Шампионат (такмичари са предмајсторским и звањима) организованим у Суботици. Учествовало 800 такмичара из 21 државе.

Из КК”Шабац Фуђими” за репрезентацију Шотокан Карате Савеза Србије наступало је седам такмичара. На Кохаи купу су освојене две медаље Викторија Гаврић бронза кумите јуниорке и Страхиња Митровић бронза кумите кадети, док су Шапчани на Европском првенству заслужили шест одличја: Ана Бојић сениорке кумите тим бронза; Андреа Марковић кадеткиње кумите тим злато; Анђела Ружић ж. наде кате злато; Сара Стошић ж.наде кумите бронза и Живко Миловановић м. наде кате бронза и кумите бронза.

Екипно смо заузели трећу позицију, а све учињено је велики успех, јер су ривали државе са великим улагањима у овај спорт, људима којима је карате једина професија и изазов је бити сваке године у врху – истакао је тренер у репрезентацији и тренер „Шабац Фуђими“ Дејан Дашић.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa