Инфо

12. мај 2022.12. мај 2022.
ТУРИСТИЧКА ОРГАНИЗАЦИЈА ОПШТИНЕ ВЛАДИМИРЦИ

Од базена до гудијаде и сајма цвећа...

И ово пролеће и лето протећиће у активностима ТО Владимирци уз рад базена али то је по речима директора ТО Владимирци Ивана Пакића најава бројних садржаја:

Организоваћемо традиционални гастрономски фестивал „Гудијада 2022“ уз бројне пропратне садржаје где ће значајно место имати и сајам цвећа. Намера је да у наше активности максимално укључимо сеоска домаћинства која себе препознају у туризму попут наутичког села у примеру Новог Села и породице Петровић, ловни туризам уз немерљиву улогу ловачког удружења „Фазан“ како би достојно репрезентовали улогу наше општине у туризму, најављује манифестације које ће смењивати једна другу директор ТО Владимирци.

А када је реч о спортском туризму ради се пројектна документација терена за мале спортове. Биће ту и терен са вештачком травом а радује податак да ће бити организован спортски камп чиме се опет Владимирци препознају као богом дани за спортски туризам али и за оне љубитеље нетакнуте природе и рекреативног спорта, и да се препозна Општина Владимирци као нова дестинација на туристичкој мапи Западне Србије.
С.К

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa