Инфо

12. мај 2022.12. мај 2022.
ТУРИСТИЧКА ОРГАНИЗАЦИЈА ОПШТИНЕ ВЛАДИМИРЦИ

Од базена до гудијаде и сајма цвећа...

И ово пролеће и лето протећиће у активностима ТО Владимирци уз рад базена али то је по речима директора ТО Владимирци Ивана Пакића најава бројних садржаја:

Организоваћемо традиционални гастрономски фестивал „Гудијада 2022“ уз бројне пропратне садржаје где ће значајно место имати и сајам цвећа. Намера је да у наше активности максимално укључимо сеоска домаћинства која себе препознају у туризму попут наутичког села у примеру Новог Села и породице Петровић, ловни туризам уз немерљиву улогу ловачког удружења „Фазан“ како би достојно репрезентовали улогу наше општине у туризму, најављује манифестације које ће смењивати једна другу директор ТО Владимирци.

А када је реч о спортском туризму ради се пројектна документација терена за мале спортове. Биће ту и терен са вештачком травом а радује податак да ће бити организован спортски камп чиме се опет Владимирци препознају као богом дани за спортски туризам али и за оне љубитеље нетакнуте природе и рекреативног спорта, и да се препозна Општина Владимирци као нова дестинација на туристичкој мапи Западне Србије.
С.К
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa