Инфо

12. мај 2022.12. мај 2022.
ОК Заслон (фото: ОК Заслон)

ОК Заслон (фото: ОК Заслон)

ОДБОЈКА: БАРАЖ ЗА ДЛ „ЦЕНТАР“

Заслон застао на корак

Шабачки „Заслон“ је био близу да после неколико сезона поново наступа у друголигашкој конкуренцији, али младе шабачке одбојкашице нису успеле да се пласирају у виши ранг, иако су игром пријатно изненадиле све на бараж турниру у Тополи.

Вицешампионке Регионалне лиге заслужиле су право да се надмећу за виши ранг са домаћином, екипом Карађорђа из Тополе, другопласираним клубом Регионалне лиге Крагујевац и најбољим тимом Регионалне лиге Београд, екипом Црњанског.

Шапчанке су у првом колу надиграле у сваком сегменту домаћина, оствариле победу макисмалним резултатом 3:0 и стекле могућност да са Београђанкама играју за велики успех. У прва два сета нису пружиле добру игру у трећем јесу, али нису награђене правом да играју и четврти сет, већ је „Црњански“ славио 3:0 и изборио пласман у виши ранг.

-Београђанке су свакако најквалитетније и биле су први фаворити, то је тим који у својој школи има 500 деце, а у групи је просечних београдских. Ми смо наступили ослабљени, неколико првотимки није било на располагању и све је то имало утицаја. Задовољан сам игром и жељом, надиграли смо домаћина и остали напобеду далеко од Друге лиге – истакао је тренер Јован Поповић и додао да посебну горчину носи због трећег сета одлучујуће утакмице.

-У прва два сета су нас надиграли, међутим у трећем смо били егал, преокренули смо резултат, имали 24:23, освојили поен где је главни судија сигнализирао крај сета, али је помоћник преиначио одлуку где није ни досуђена мртва лопта, већ је поен додељен Црњанском. Можда би у четвртом сету било другачије, сигурно би у комплетном саставу били конкурентнији, али сам задовољан наступом девојака и настављамо даље борбу.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa