Инфо

12. мај 2022.12. мај 2022.
Софија Живановић

Софија Живановић

ОПШТИНА ВЛАДИМИРЦИ

Самураји из Владимираца

„Сложна смо дружина и уз упоран рад помажемо се као спортска породица. Срећан сам што постоји овакав клуб где можемо много научити али и добити прилику да напредујемо“
Да спорт није у запећку бриге Локалне самоуправе Општине Владимирци сведочи трио из аикидо клуба „Бушидо 1“ који броји 70 вредних чланова а све у раму приче колико је битно да се деца баве спортом а уз здраво одрaстање стичу и борбени дух за сва животна искушења.

Софија Живановић из Јаловика у клубу тренира од 2013. године под будним оком мајстора аикидоа трећи дан и џиjу-џице други дан Драгана Зарића:
-Овај спорт сам заволела и надам се да ће ми стечено знање помоћи како у спортским дометима тако и у свакодневници, чему нас наш тренер учи. Драго ми је да имамо завидан број девојчица, сада око 20 полазница свих узраста, вели најбоља такмичарка клуба у 2021. години. Додаје само да јој је жеља да буде и инструктор аикидоа.

Немања Петровић


Немања Петровић из Каоне такође тренира од 2013. године, ученик је осмог разреда и обележио је 2021. годину као најбољи у мушкој конкуренцији:
-Сложна смо дружина и уз упоран рад помажемо се као спортска породица. Срећан сам што постоји овакав клуб где можемо много научити али и добити прилику да напредујемо, каже овај интересантан млади спортиста који у слободно време вози трактор и воли село безмерно по чему се препознаје у клубу. Изнад свега воли воћарство и дичи се својим јагодама и малинама.

Милош Зарић


Предшколац Милош Зарић иде очевим стопама и напросто је задојен аикидом. Тренира две године и судећи по строгим критеријумима тренера обећава пуно:
-Уз тату сам заволео аикидо а тренинзи су ми дражи од сваке игре. Велика је радост за мене што сам био најбољи почетник у 2021. години, скромно говори шарматни дечак и будућа нада клуба комплетирајући ову причу о самурајима из Владимираца.
С.К

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa