Инфо

19. мај 2022.19. мај 2022.
Спомен комплекс Цер
Првa редовне седницa Скупштине Привредног друштва

Спомен комплекс Цер

У петак 13. маја 2022. године, одржана је Прва редовна седница Скупштине Привредног друштва “Спомен комплекс за очување културно-историјских вредности и одрживи развој Цера-Спомен комплекс Цер”д.о.о. Шабац у 2022.години.Седница је одржана у седишту Привредног друштва у Шапцу.

Првој седници су присуствовали директор Радован Лукић,председник Скупштине друштва Ненад Нерић,начелник Мачванског управног округа Владан Красавац, пројект менаџер Слободан Симић,помоћник председника општине Богатић Матија Миловановић,помоћник градоначелника Лознице Љубинко Ђокић, заменик председника општине Владимирци Милорад Милинковић и представник општине Коцељева Владан Јанковић.

Након што је констатовано да постоји кворум за рад,усвојен је дневни ред предложен за Прву редовну седницу Скупштине Привредног друштва.

Записник са седнице Скупштине Привредног друштва која је одржана 07.маја 2021.године,једногласно је усвојен од стране присутних чланова Скупштине.

Извештај о раду директора Привредног друштва за 2021.годину презентован је и образложен од стране директора Радована Лукића и једногласно усвојен,као и Извештај о финансијском пословању Привредног друштва за 2021. годину.

Усвојена је Одлука о престанку мандата директору Привредног друштва Радовану Лукићу дана 02. 04. 2022. године, истеком мандатног периода од четири године.Радован Лукић је на место директора Привредног друштва именован 02. 04. 2018. године,на мандатни период од четири године.Истеком мандата именовани је наставио да обавља дужност директора у техничком мандату,до именовања новог заступника Привредног друштва.

Одлуком чланова Скупштине Радован Лукић је именован за вршиоца дужности директора Привредног друштва „Спомен комплекс за очување културно-историјских вредности и одрживи развој Цера – Спомен комплекс Цер” д.о.о. Шабац, почев од 03. априла 2022. године, на годину дана.

На самом крају седнице донета је Одлука о усвајању Пословног и Финансијског плана Привредног друштва за 2022. годину.

О будућим активностима везано за рад Привредног друштва “Спомен комплекс за очување културно-историјских вредности и одрживи развој Цера-Спомен комплекс Цер”д.о.о. Шабац у 2022. години, јавност ће бити благовремено обавештена.
Кабинет начелника Владана Красавца

Најновији број

26. јануар 2023.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa