Инфо

8. децембар 2011.8. дец 2011.

ПРЕПОЗНАЛИ КВАЛИТЕТ, УКАЗАЛИ ШАНСУ

Одговорност, рад и добра организација предуслов су сваког успеха. Пресрећан сам што сам добио посао у болници, у свом родном граду. Човек који не мења мишљење више воли себе него истину
Само ретки имају моћ да у свом окружењу подстакну све добро. Само најбољи. А такав је двадесетседмогодишњи лекар ““ др Милован Матић. Медицински факултет у Београду завршио је у року. И изнад просека ““ 9,94. Скроман, васпитан, продуховљен младић, са 33 десетке и само две деветке у шест година дугом школовању на престижном престоничком Универзитету, пре петнаестак дана почео је да ради у шабачкој болници. И како ред налаже, а само ретки данас чине, најпре говори о другима, тек потом, кроз стидљив осмех, и о себи.
- Срећан сам што сам добио прилику. Баш у свом родном граду. Мислим да је важно то што су у Општој болници Шабац у ономе што сам радио и остварио у протеклом периоду препознали квалитет и дали ми шансу.
Др Милован Матић, завршио је Основну школу у крају у ком је растао ““ на Чавићу. Био је ђак генерације у „Лазиној“ школи, потом и у Шабачкој гимназији.
- Сећам се да сам у основној школи био заинтересован за све секције. Занимале су ме математика, физика, хемија, биологија, српски...Сећам се сјајног дружења, бројних такмичења...Потом сам уписао гимназију. И тај период у свом животу памтим по многим лепим стварима. А радне навике, које сам овде током школовања стекао, много су ми користиле на факултету.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa