Инфо

8. септембар 2022.8. сеп 2022.
Званична ФБ страница председника општине Богатић,  Милана Дамњновића

Званична ФБ страница председника општине Богатић, Милана Дамњновића

СКУПШТИНА ОПШТИНЕ БОГАТИЋ

Одлуке и решења

На XIX (деветнаестој) седници Скупштине општине Богатић, одржаној протекле среде (31. августа) пред одборницима се нашло укупно 18 тачака дневног реда.

Усвојена је Одлука о доношењу годишњег Програма заштите, уређења и коришћења пољопривредног земљишта на територији општине Богатић за 2022. годину, као и Одлука о Општинској управи општине Богатић. Такође, подржан је и предлог Одлуке о утврђивању ерозивних подручја и мера за спречавање штета од ерозије на територији општине Богатић.

Предлози Закључка о давању сагласности на Програм рада Народне библиотеке „Јанко Веселиновић“ Богатић за 2023. годину и Финансијског плана Народне библиотеке „Јанко Веселиновић“ Богатић за 2023. годину и Закључка о усвајању Наративног Извештаја о раду Центра за социјални рад „Богатић“ у Богатићу за 2021. годину су једногласно усвојени.

Пред одборницама су се нашле и тачке које су се односиле на пословање Јавно комуналног предузећа „Богатић“ Богатић, и то Извештај о раду за 2021. годину и Извештај о степену усклађености планираних и реализованих активности из програма пословања ЈКП-а за првих шест месеци текуће године.

Решења о констатацији престанка дужности чланства и о именовањима у школским одборима у Мачванској средњој школи у Богатићу и у неколико основних школа са територије општине је такође био део данашњег дневног реда, као и Управног одбора Центра за социјални рад „Богатић“.
Званична ФБ страница председника општине Богатић, Милана Дамњновића

Најновији број

11. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa