Инфо

8. септембар 2022.8. сеп 2022.
Омладинци, кадети, пионири
ФУДБАЛ: МЛАЂЕ КАТЕГОРИЈЕ

Омладинци, кадети, пионири

Шабац ове године нема представника у највишем рангу неке од млађих категорија, а неколико тимова се такмичи на другом нивоу, у Првој лиги ФСРЗС.

Код Омладинаца Шапчани имају два представника. Мачва је у прва четири кола остварила половичан учинак од две победе и два пораза. Надиграни су Шумадија и градски ривал Санрајс, док су поражени у Ужицу и Ивањици. Тренутно су седми. Санрајс је на зачељу, освојио је један бод у четири рунде, ремизирао против Будућност Крушика. Поражени су од: Мачве, Јединства и Слоге из Краљева. Омладинаци Мачве гостују у Лозници, док у недељу, од 13:30 Санрајс дочекује Нови Пазар.

Кадети Мачве су успешнији, тренутно су други иза убског Јединства. Осовјили су девет од могућих 12 бодова. Победили Јавор, Млади радник и Шумадију. Изгубили су од Слободе. Исти број бодова освојили су тренутно четвртопласирани кадети Савациума. Победили су у Шапцу Јединство и Млади радник, односно Слободу на гоствању, док су поражени од Борца у Чачку. У наредном колу Мачва је гост Аполона у Краљеву, Савациум Јавора.

Код пионира најбоље је стартовао Савациум, има свих пет победа, Санрајс такође има максималан учинак, а одличан је и Феникс са три победе у четири рунде. Мачва је у односу два два.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa