Инфо

6. октобар 2022.6. окт 2022.
Дечја недеља у градском храму књиге
Библиотека шабачка

Дечја недеља у градском храму књиге

Дечја недеља се традиционално одржава у првој седмици октобра, у циљу скретања пажње јавности на децу и младе, на њихове потребе и права у породици, друштву и локалној заједници, на права да одрастају у што бољим условима, на једнаке шансе за развој и остварење свих својих потенцијала.

Библиотека шабачка се и ове године укључила у обележавање Дечије недеље низом активности и програма чији је циљ популаризација књиге и читања. У понедељак, 3. октобра 2022. године, Библиотеку су посетити предшколци и дружили се са књигом кроз програм „Корак у свет књига“. Наредног дана у Анексу је организовано дружење са децом до три године, а у оквиру пројекта „Рођени за читање“, у среду у Дворани „Винавер“ је и представљена књига Николете Новак „Кад си мета пубертета“ (програм је намењен деци од петог до осмог разреда). Истог дана, на истом месту, у 18 часова одржано је предавање Биљане Грбовић „Како да васпитавате без критиковања“ (намењено родитељима).

У четвртак, 6. октобра 2022. године, од 16 часова у простору испред зграде Анекса планирано је спортско дружење са професором Владимиром Пантелићем, а у оквиру програма „Са књигом на глави и децом у трави“. У петак, 7. октобра 2022. године, од 17 часова у Анексу ће бити одржан програм „Рођени за музику“.
Библиотека шабачка

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa