Инфо

13. октобар 2022.13. окт 2022.
Фото: "Глас Подриња"

Фото: "Глас Подриња"

ДЕЧЈА ДЕЛЕГАЦИЈА У ПОСЕТИ КОД ПРЕДСЕДНИКА ОПШТИНЕ

За свакодневницу по мери деце

У оквиру активности којима се обележава Дечја недеља, предшколци, основци и средњошколци посетили су општину Коцељева и били гости код председника општине Душана Илинчића.
-Учинили сте нам децо велико задовољство и својом посетом приредили веома леп догађај- поручио је Илинчић док је начелник одељења за привреду, пољопривреду, саобраћај, туризам, општу управу и друштвене делатности Миодраг Тадић истакао да је прва недеља у октобру месецу најрадоснија седмица у току године.

Деца и млади водили су веома конструктиван разговор са представницима локалне власти и искористили прилику да сугеришу надлежнима шта је то што им недостаје како би им свакодневне активности биле лакше и садржајније. Они су, на изненађење одраслих, веома зрело указали и на проблеме комуналне, путне и спортске инфраструктуре али и нагласили да им је потребно више културних садржаја.

У циљу квалитетнијег живот младих у овој општини изграђен је потпуно нови вртић, реконструисане готово све школе на подручју општине, обезбеђен мини бус за превоз средњошколаца, изграђен централни парк код Дома културе а општинско руководство најавило је да ће простор поред реке Раснице у перспективи бити уређен и прилагођен потребама свих становника ове општине, укључујући и младе.
В. Б.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa