Инфо

17. новембар 2022.17. нов 2022.
Добар старт шабачких екипа

Добар старт шабачких екипа

КОШАРКА

Борба за врх

Кошаркашице ОКК Шапца наставиле су низ победа у Регионалној лиги и наставиле пут ка месту у вишем рангу које је прокламовано као циљ ове сезоне. У четири утакмице су забележиле четири тријумфа и са лидерске позиције одлазе на краћу паузу, односно викенд у коме су слободне пред гостовање у Ужицу 26. новембра. Савладан је ужички плеј оф 55:41 у последњем одиграном колу.

Четири кола су показала да Шапчанке у овој фази немају адекватног такмаца и максималан учинак је реалан пред доигравање за Другу лигу.

Њихове колеге предвођене Стојадином Марковићем имају такође стопостотан учинак, али уз меч мање. Управо дуел против Радничког из Ваљева 3. децембра у Шапцу може бити кључни у борби за прво место на паузи. Крупањ није представљао велики изазов, 82:51 је било, но меч у Ваљеву против Студента је много тежи у наредном колу.

Мајурски Микс је поражен од Ваљеваца (Радничког) 95:79, а прилику за четврту победу има против Железничара на свом паркету. Ови мечеви биће увертира за мали градски дерби у комеће ОКК Шабац последњег викенда у новембру дочекати Микс.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa