Инфо

29. децембар 2011.29. дец 2011.
ГРАДСКИ ОДБОР ДЕМОКРАТСКЕ СТРАНКЕ

НОВОГОДИШЊИ КОКТЕЛ

Прошлог уторка Градски одбор ДС организовао је традиционални Новогодишњи коктел у својим просторијама. Коктелу су присуствовали високи функционери странке, чланови и симпатизери.
Градоначелник Шапца Милош Милошевић изјавио је да Демократска странка остаје привржена свом основном принципу, решавању проблема грађана. Он је истакао да ће то бити централна тема предизборног програма предизборног програма ДС.
-Сматрам да су највећи проблеми грађана везани за недовољан број радних места и ниске зараде. С друге стране мали су приходи у буџета и смањена је могућност да се решавају проблеми везани за социјалну заштиту. Привлачење инвеститора и инвестиција и развој привреде је једини пут за решавање ових проблема. У предлогу буџета за наредну годину имамо око 30 милиона динара више намењених реализацији програма из области социјалне заштите.
Градоначелник је грађанима пожелео добро здравље, срећу и пуно успеха у решавању проблема у Новој години.
Председник Градског одбора Демократске странке Миодраг Филиповић рекао је да њихова странка има најбољи програм са којим ће изаћи пред грађане на следећим локалним изборима.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa