Инфо

24. новембар 2022.24. нов 2022.
Фото: "Глас Подриња"

Фото: "Глас Подриња"

Оснивачка скупштина Young Media Network-а

Глас Подриња међу оснивачима

Young Media Network је основан са визијом да својим активностима брише границе и повезује младе људе из региона. Чланице су се обавезале да се залажу за промоцију медијских садржаја за младе, ширење медијске писмености, професионално и истинито информисање
Оснивачка скупштина Young Media Network-а, одржана је у четвртак 17. новембра у Београду. Међу оснивачима Пословног удружења “Мрежа младих медија и медија за младе - Young Media Network” је десет физичких и правних субјеката из Србије, БиХ, Северне Македоније и Црне Горе.

Мрежа младих медија и медија за младе - Young Media Network је десет физичких и правних субјеката из Србије, БиХ, Северне Македоније и Црне Горе


Young Media Network је основан са визијом да својим активностима брише границе и повезује младе људе из региона. Чланице су се обавезале да се залажу за промоцију медијских садржаја за младе, ширење медијске писмености, професионално и истинито информисање.

Заједничке акције биће фокусиране на производњу и размену медијског садржаја, заговарање пред државним органима, заједнички наступ пред донаторима и остваривању различитих маркетиншких могућнсти.

Фото: "Глас Подриња"


Током скупштине изабран је управни одбор у саставу: председница, Јелена Божић, новинарка О радија, заменик председника, Дарко Лазаревић из Омладинских новина, секретар, Ведран Продић, уредник Омладинског програма БХ радија 1, и чланови: Тања Трифковић, уредница Гласа Подриња, Игор Стојанов, новинар Гоце медиа и Лазар Симић, новинар портала Круг/Изазов плус.

Заједничке акције биће фокусиране на производњу и размену медијског садржаја, заговарање пред државним органима, заједнички наступ пред донаторима и остваривању различитих маркетиншких
могућности


Надзорни одбор током следећих годину дана чиниће: Срђан Петковић у име организације СХЛ, Клаус Дахман из ДW академије и Марина Дабић са портала Круг.
За седиште удружења изабран је Нови Сад.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa