Инфо

2. фебруар 2023.2. феб 2023.
Незаборавна породична сага „Пет сестара“ у продаји

Незаборавна породична сага „Пет сестара“ у продаји

Ода храбрости и пријатељству
Историјски роман Пет сестара повешће вас на невероватно путовање у величанствени свет моде, на којем ћете осетити луксузне тканине под прстима и дивити се јединственом гламуру док шетате импозантним улицама Рима. Навешће вас да пре свега размишљате о лику жене, док пред вашим очима оживљава Вечни град с почетка прошлог века. Чинеија Ђорђо доноси незаборавну причу о снажним, храбрим и одлучним женама, које су, не одустајући од остварења својих снова, упркос времену у ком су живеле, оставиле траг у историји.

Када је Мадалена Сплендори први пут ушла у бутик Аделе Казагранде, између њих две рођена је веза која ће их заувек спајати. Од првих речи које су размениле, ове две жене осећају да су врло сличне: обе их покреће страст и слободан дух. Дух који је омогућио Мадалени да побегне од беде у којој је рођена и постане славна фигура у римским салонима, а Аделе да са супругом започне модни бизнис и оствари своје снове.

Први читалац који нам се јави на број телефона 015/353-244 добиће на поклон књигу: „Пет сестара“


Врло брзо њени модни додаци постају познати широм света, а то ће бити само почетак незаустављивог успеха. Аделе, изузетна жена и пионирка модерног женског предузетништва, пренеће своју љубав према овом занату и традицији, као и свој визионарски дух, својим кћеркама. Паола, Ана, Франка, Карла и Алда
– пет прстију једне руке – претвориће овај бренд у икону луксуза и елеганције.

Име Фенди ће постати познато јер је кратко, музикално и лако се изговара на свим језицима света.
Аделе и Мадалена, жене снажног карактера и страствене душе, уче нас да на путу ка самопотврђивању има више успона него падова, више жртава него признања и да, понекад, када постигнемо циљ, постоји цена коју морамо платити. Радости и разочарања, страх од неуспеха и жеља да следе своје срце прате наше јунакиње кроз живот, и уче нас да пријатељство и љубав држе наше постојање усидрено у сигурној луци, где ће нас увек чекати неко, када се искрцамо, спреман да нам пружи руку.

Роман Пет сестара у ком фикција и стварност исписују странице пуне емоција, доступан је на vulkani.rs и у књижарама Вулкан широм Србије.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa