Инфо

2. фебруар 2023.2. феб 2023.
Добар почетак године за ЖРК Медицинар

Добар почетак године за ЖРК Медицинар

РУКОМЕТ: СУПЕР ЛИГА (Ж)

Повратак победама

Тријумф у изједначеном мечу. Непотпун састав. Повратак Тамаре Мандић. Изједначена лига. Кикинда боља него током јесени
Медицинар је поново ходао по танкој жици између победе и пораза у коме противник носи бодове, а заправо домаће победе саме себе, али овај пут је сачувао бодове и направио битан корак у борби за горњи део табеле. Прекинуле су и неугодну традицију, те сезону настављају мирније. Поново је млади тим у плеј оф зони. Осим бодова Медицинар је добио и повратак Мандић, као и додатно самопоуздање кроз победу без стандардног крила Јоване Драгосављевић.

Попут Младости и наредни ривал је из категорије оних где бодови нису извесни, но не и нереални.
Шапчанке гостују Кикинди, повратнику у елиту и грчевитој борби за опстанак.

Медицинар - Младост (НП) 32:30 (15:13)
Хала Зорка. Гледалаца 400. Судије: Цветковић и Петровић (оба Ниш). Седмерци: Медицинар 6(3). Искључења: Медицинар 10; Младост 16 минута.
МЕДИЦИНАР: Јарић, Петровић, Х. Петрић 2, Ђукановић, Радић 5, Којић 1, Радовић 9(1), Васић 8, Лацкоцић, Цвејић (9 одбрана), Благојевић, Е. Петрић, Цветиновић 5, Стевић, Драгосављевић, Мандић.
МЛАДОСТ (НП): Микић 1, Кленковски, Глушица 6, Поткоњак 2, Ћурчин 4, Лазаревић 6, Јотић, Косановић, Паунић 8, Шашић, Јанковић, Ћазић 3, Којичић, Орловић, Рајковић, Петковић (14 одбрана).


-Уверен сам да напредујемо упркос проблемима. Још увек не могу да рачунам на комплетан тим, али девојке су посвећене и настављамо да вредно радимо у циљу добрих резултата - истакао је тренер Медицинара Ненад Тешић.

Кикинда је такође одолела притиску, победила претходне недеље у Панчеву. Четири бода има мање од Медицинара Кикинда, а у зони је испадања, што говори о изједначености Лиге.

И. Цветиновић у продору


Кикинђанке су велико појачање добиле у Јелени Живков из Инђије и сада имају Митић, Новаков и још неколико искусних играчица. Свакако су квалитетније него током јесени.
У другом колу Медицинар је победио у хали Зорка.
Д. Б.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa