Инфо

2. фебруар 2023.2. феб 2023.
Фото: Шабачко позориште

Фото: Шабачко позориште

„Будите на стендбају“ премијерно у Шабачком позоришту

Премијера представе „Будите на стендбају“ у режији Слађане Килибарде заказана је за уторак, 7. фебруар, од 20 сати, у Шабачком позоришту.

У комаду играју: Соња Милојевић, Александра Ристић, Кристина Пајкић, Владимир Милојевић, Страхиња Баровић и Драган Петровић.

„Данас је пословно окружење немилосрдно. Kомбинација рата и спорта. Да бисте пронашли посао није више довољно имати факултетску диплому или бити стручњак у својој области. Потребно је да се довијате, лажете и мажете, да проналазите везе и везице, да се претварате да сте глупи или да се правите паметни.

Све је дозвољено јер циљ оправдава средства. Табла је постављена, фигуре су поређане, правила су изложена, али ви сте само пион у тој партији. Од вас се тражи да победите, али изгледа да је једини пут ка томе губљење последње трунке достојанства и човечности. Да ли сте спремни на то? Ви сте на потезу“, речи су Ариела Милошевића, који са Наталијом Матуновић- Милошевић, потписује текст.

Улазнице по цени до 400 динара могу се купити на билетарници, а радно време је од 11 до 13 и од 18 до 20 сати. Репризе су 10. и 23. фебруара.
Д.Д.

Најновији број

23. мај 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa