Инфо

2. фебруар 2023.2. феб 2023.
Фото: "Глас Подриња"

Фото: "Глас Подриња"

НИКОЛА СЕЛАКОВИЋ У ПОСЕТИ ГРАДСКОМ ОДБОРУ СРПСКЕ НАПРЕДНЕ СТРАНКЕ У ШАПЦУ

За кратко време остварена обећања

Члан Председништва Српске напредне странке и министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, Никола Селаковић, посетио је у среду Градски одбор Српске напредне странке у Шапцу, где се састао и разговарао са члановима и симпатизерима странке. Том приликом изразио је став да је овај одбор победнички и један од најбољих у Србији.

-Овај Одбор је успео да грађанима Шапца, на најбољи могући начин, представи оно што јесте мисија СНС и председника Александра Вучића, а то је да Србију учини озбиљнијим, уређенијим, просперитетнијим, напреднијим местом за живот. Чињеница да је у овом кратком периоду, од локалних избора, буџет града Шапца, са 4,5 милијарди динара дошао на више од 6 милијарди, да се у инфраструктуру, у објекте јавне намене, улаже много више, да се ауто-пут ближи Шапцу. Ауто-пут ће спојити не само Шабац са Румом, него и Шабац са Коридором 10 и учинити га много ближим Београду, али и Новом Саду, а у наставку, ка југо-западу повезати брзом саобраћајницом са Лозницом. Ауто-пут ће у Индустријску зону града Шапца довести више инвеститора, учинити Шапчанима лакше доступнима нова радна места и допринети бољем и вишем животном стандарду. Управо у Шапцу смо за кратко време успели да реализујемо и остварујемо своја предизборна обећања. Јавни превоз на територији града за наше пензионере је бесплатан, умањили смо цену вртића за 30 одсто, после 10 година бајки о реконструкцији базена, за само једну сезону имамо три отворена базена. Овде се многе ствари мењају на боље захваљујући визији председника Вучића који СНС у Шапцу следи, рекао је Никола Селаковић.

Фото: "Глас Подриња"


Истакао је да је Шабац град будућност и један од градова са највећим потенцијалима у Србији.
Председник ГО СНС у Шапцу и народни посланик Живан Бајић у име Одбора и чланова странке у Шапцу изразио је задовољствно због посете члана Председништва.

-Ова посета показује да високи страначки функционери брину о томе да странка беспрекорно функционише. Ми у ГО имамо могућност да представимо начин на који радимо, али и да добијемо смернице на основу којих ћемо у будућности бити још успешнији, ефикаснији и на још бољој услузи нашим суграђанима, рекао је Живан Бајић.
М.М.

Најновији број

13. јун 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa