Инфо

19. јануар 2012.19. јан 2012.
ГРАДСКИ ОДБОР СРПСКЕ НАПРЕДНЕ СТРАНКЕ

ПОЧЕЛА СУЂЕЊА ЗБОГ ПЛАКАТИРАЊА

Прошлог четвртка у Прекршајном суду у Шапцу одржана су три, од укупно 38 суђења, која су заказана преседнику Градског одбора СНС др Александру Перановићу по пријави комуналне полиције због лепљења плаката на недозвољеним местима. Неколико стотина присталица Српске напредне странке окупило се испред суда да пружи подршку Перановићу.
Председник Општинског одбора СНС Драган Томић навео је да очекује да ће се против ове странке водити укупно 48 поступака. Он је додао да на сајту Градске управе града Шапца не може видети одлука којом се забрањује лепљење плаката на местима на којима то није предвиђено.
- Пронашли смо једну другу одлуку у којој стоји да комунална полиција може да бије, хапси и користи пендрек. Намера је да се Српској напредној странци забрани деловање, као и другим политичким организацијама које мисле другачије од локалне власти. Наш протест је управо из разлога да се створе услови у којима сви грађани регуларно могу да говоре, мисле и живе. Очигледно је да у овом граду само онима који су чланови ДС треба да буде лепо.
Томић је рекао да Српска напредна странка неће дозволити да јој се забрани политичко деловање и рад у Шапцу. Истакао је да ће они покушати да се изборе за слободу свих грађана на право запошљавања и на једнаке шансе за све.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa