Инфо

4. мај 2023.4. мај 2023.
П. Радуновић – први стрелац Мачве

П. Радуновић – први стрелац Мачве

ФУДБАЛ: ПРВА ЛИГА СРБИЈЕ

Миран крај сезоне?

Две победе олакшале ситуацију. Седам бодова изнад опасне зоне, 12 бодова још у оптицају. Циљ прво место у плеј ауту. Пут до изградње победничког менталитета
После шока од Златибора, две победе у четири дана највероватније су спасили играче, руководство и навијаче Мачве драме борбе за опстанак. Није још математика потврдила, али је пут Мачве до Српске лиге могућ само уз константне поразе и неки сплет околности који би тешко било и осмислити, а камоли да се догоди у стварности. Рад је срушен са два гола у два минута, а Лозница преокретом са два гола у три минута, потенцијално један бод прегворен је у шест.

МАЧВА – ЛОЗНИЦА 2:1 (0:0)
Стадион Мачве. Гледалаца: 1.000. Стрелци: Радуновић у 75. и 78. минуту; Комчаревић у 62. за Лозницу. Жути картони: Белић, Поповић, Пејовић (Мачва), Поповић, Ивановић, Комчаревић (Лозница).
МАЧВА: Самуровић, Поповић, Јевтић, Ристивојевић, Савковић, Белић, Враштановић, Новаковић (Бранковић), Ристић (Јововић), Радуновић (Башић), Пејовић.


-Неупоредиво је лакше него након пораза од Златибора, али ми нисмо престали да верујемо у себе и драго нам је што смо показали у два меча да вредимо. Опстанак је готово обезбеђен, али ми се опуштати нећемо. Чак и када математички осигурамо статус, настављамо борбу и сада је циљ да будемо најбољи у плеј ауту – истакао је голгетер Павле Радуновић и већ сада поручио навијачима да жели Мачву наредне сезоне у борби за Супер лигу, односно у елити за две сезоне.

Растерећено Мачва путује у Вршац. Обе екипе су сигурне у плеј ауту и меч је добра прилика за добар фудбал, а за Мачву прилика да се реваншира за болних 3:0 почетком пролећа, један од пораза који су црвено-црне гурнули у плеј аут. Након Вршца, Мачва је домаћин у два узастопна меча, против Трајала и Металца.

М. Јевтић


-Нас не занима математика, наш циљ је 12 бодова из четири преостала меча и победа у сваком дуелу. Посвећени смо изградњи победничког менталитета од почетка, систем да утакмица траје до последњег звиждука и последњи мечеви показују да смо на добром путу – наглашава тренер Иван Куртушић.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa