Инфо

11. мај 2023.11. мај 2023.
Фото: "Глас Подриња"

Фото: "Глас Подриња"

Асфалтирање 2,3 километра пута у Бојићу

Значајни инфраструктурни радови

Поред путне инфраструктуре овој Месној заједници за протекле две године урађено дечије игралиште, за које је издвојено 400.000 динара, аутобуско стајалиште, док су мештани урадили капију око гробља и у току је замена столарије на капели
У поцерском селу Бојић у току су радови на асфалтирању у дужни од 2, 3 километра саобраћајница. Вредност радова је око 25 милиона финансираних из буџета Града Шапца.

Након завршетка радова биће повезано око 40 домаћинстава Бојића, што ће мештанима знатно олакшати и убрзати свакодневно путовање до других места и атара.

Улице Доситеја Обрадовића, Краља Милутина и Војводе Степе Степановића добијају асфалт.
-Све оно што радимо је како би мештани остали на својим имањима. Село има велики број деце, те је недавно урађено и дечје игралиште, аутобуско стајалиште код школе -рекао је градоначелник Шапца др Александар Пајић и истакао да је око 80 километара путне инфраструктуре урађено за протекле две године.

Фото: "Глас Подриња"


-Верујемо да је то један од приоритета за мештане и због тога смо одлучили да поништимо одлуку о суфинансирању радова од стране мештана. Све трошкове сада сноси Град. Сматрамо да је важно да се граде и игралишта, спортски терени, уређују школе, домове културе и све оно што значи становницима на сеоском подручју како би имали квалитетне услове за живот.

Председница Савета месне заједнице Бојић Ивана Вилотић истакла је значај асфалтирања ове деонице за све мештане.

Верујемо да је то један од приоритета за мештане и због тога смо одлучили да поништимо одлуку
о суфинансирању радова од стране мештана. Све трошкове сада сноси Град


-Да би остали на селу и бавили се пољопривредном производњом важна је путна инфраструктура. Радови су финансирани из буџета града у потпуности, те смо као мештани захвални градоначелнику и предузећу Инфраструктура.

У овој Месној заједници за протекле две године урађено дечије игралиште, за које је издвојено 400.000 динара, аутобуско стајалиште, док су мештани урадили капију око гробља и у току је замена столарије на капели.
М. Ж.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa