Инфо

11. мај 2023.11. мај 2023.
Фото: Ljubovija.info

Фото: Ljubovija.info

Одржане још три радионице за израду плана развоја Општине Љубовија

У среду 26. и четвртак 27. априла, као и у среду 3. маја 2023. године одржане су нове радионице тематских радних група које су укључене у процес израде Плана развоја општине Љубовија 2024-2030. године. Циљ је био да се дефинишу мере које Општина Љубовија заједно са другим институцијама, установама, јавним предузећима и организацијама планира да спроведе у наредних седам година како би се остварили приоритетни циљеви који су усаглашени на претходним састанцима.

И ове радионице су одржане у оквиру пројекта “Подршка унапређењу управљања и економског планирања на локалном нивоу у циљу убрзања спровођења циљева одрживог развоја у Републици Србији” који спроводи канцеларија Програма Уједињених нација за развој у Србији, уз финансијску помоћ Републике Словачке, а водила их је Снежана Селаковић, консултанткиња ангажована од стране UNDP-а.

И овом приликом је наглашена важност да се што више грађана укључи у процес израде плана развоја и да преко веб странице https://www.ljubovija.rs/izradaPlRazv.php на званичној интернет презентацији Општине дају своје предлоге и сугестије.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa