Инфо

2. новембар 2023.2. нов 2023.
Фото: Брано Петровић

Фото: Брано Петровић

Кошаркаш Бориша Симанић посетио основну школу у Братунцу

Бориша Симанић, репрезентативац Србије и учесник недавно одржаног Светског првенства у кошарци, посетио је Основну школу „Вук Караџић“ у Братунцу и том приликом уручио донацију у виду спортске опреме и реквизита.

Школи коју је похађао уручио је потписан дрес кошаркашке репрезентације Србије са бројем 28. Дрес је у име школе примио директор Андрија Млађеновић и у свом обраћању захвалио се Бориши на посети, као и на лепим поклонима за ђаке. Присутна је била и Боришина учитељица Роса Видовић, која о Бориши као ђаку има само речи хвале.

Фото: Брано Петровић


– Дивно је вратити се у школу одакле сам кренуо и са кошарком и са школовањем. Лепо је видети како то изгледа из овог угла. Школа је другачија кад си мали, а другачија кад одрастеш. Драго ми је што сам својим играма за репрезентацију успео да, уз Фондацију „Mozzart“, помогнем школи са опремом за физичко. Порука за децу је, чиме год да се баве треба да дају све од себе, да се посвете и успех ће доћи – изјавио је Симанић.

У сарадњи са Савезом за школски спорт, Фондација „Mozzart“ обезбедила је средства од акције „Сваки поен вреди више“ и усмерила га за развој спорта међу школарцима, а опрема стиже у основне школе које су похађали наши репрезентативци.
Љубовија инфо

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa