Инфо

2. новембар 2023.2. нов 2023.
Јуниорска репрезентација (фото: Бок запис фб)

Јуниорска репрезентација (фото: Бок запис фб)

БОКС: БАЛКАНСКО ПРВЕНСТВО

Србија успешна

На недавно оконачном Балканском јуниорском шампиону, боксери Србије, предвођени селектором Браниславом Јовичићем, директором и тренером БК Мачва Шабац, освојили су седам одличја. Шест су заслужили јуниори, а једно јуниорка.

Медаље су донели: Николина Џида, Василије Ђурђеви, Огњен Антић, Петар Сандић , Филип Станојевић, Никола Максимовић и Никола Богатиноски.

-Србија је освојила четири сребрне и две бронзане медаље. Не бисмо да будемо скромни али ако уземо у обзир да је већина укрстила рукавице са освајачима Европских медаља, наш резултат није ни најмање за потценити. Од целе селекције само Максимовићу и Антићу је ово друга година јуниора, остали су прва. Најслабији део турнира су судије. Како време одмиче, из турнира у турнир, суђење је све горе. Све више има везе са политиком а све мање са спортом – истакао је Јовичић.

Предстојећег викенда Шабац и хала „Зорка“ биће домаћини трећег кола Лиге Боксерског савеза Војводине. Предвиђене су борбе у свим категоријама , а старт је у суботу од 14 часова.

Најновији број

9. мај 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa