Инфо

2. новембар 2023.2. нов 2023.
ЖРК Медицинар 23/24

ЖРК Медицинар 23/24

РУКОМЕТ: СУПЕР ЛИГА (Ж)

Звезда снажно сија

Против шампиона је млад тим Медицинара имао снаге да буде у предности првих 15 минута и у мечу до финиша првог полувремена. Сам крај овог периода и почетак другог били су најкритичнији. Јагодина је серијом 8:0 стигла до предности од осам голова и решила меч. У великом налету након тога Медицинар је стигао до минус два, али ту је понестало снаге. На крају 27:22 за Јагодинке. Васић и Мандић су постигле по пет погодака. Најефикаснија Благојевић са седам (пет са седам метара).

Већ у петак долази Звезда. Тим познатог имена је био „јо-јо“ тим, улази и испадао из елите, међутим јако велика улагања, ангажовање практично целог новог тима пред старт сезоне и високе амбиције су их одвеле високо. Можда није често да новајлија у лиги буде други, но није ни изненађење када се уложи много средстава, када је тренер Саша Бошковић, а наступају: Сара Гаровић, Александра Стаменић, Милица Ранчић, све су наступале за Медицинар, као и Цвијанић, Нинковић, али и Теодороа Мајкић, Милица Глушица, Јована Ристић... Веће изненађење је пораз у Аранђеловцу, него све остале победе.

Медицинар иако домаћин мора препустити улогу фаворита гостима и нема резултатски притисак пред овај меч. Много играчица је недовољно опорављено и то ствара већи проблем од ривала.

Најновији број

9. мај 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa