Инфо

16. новембар 2023.16. нов 2023.
Фото: Ljubovija.info

Фото: Ljubovija.info

АНА БРНАБИЋ У ЉУБОВИЈИ:

Све може да стане, осим Србије

У петак је у Љубовији одржана трибина коју је организовао Општински одбор Српске напредне странке. Трибини је присуствовала и члан Председништва СНС-а Ана Брнабић. Такође, присутни су били члан председништва СНС-а и координатор Извршног одбора задужен за Мачвански и Колубарски округ Бранислав Маловић и начелник Мачванског управног округа и члан Главног одбора СНС-а Жељко Марјановић
Председник Општинског одбора СНС Љубовија Милан Јовановић први се обратио присутнима. Он је изјавио да и у наредном периоду морамо наставити да радимо и да градимо, а циљ нам је да наша општина буде еколошка средина са богатом туристичком понудом.

– Усвојили смо стратегију развоја до 2030. године, која је урађена максимално транспарентно и резултат тог рада је да ми треба да будемо општина која се базира на пољопривреди и на развоју туризма. Изборили смо се и да Љубовију максимално промовишемо, да се за нас не чује само по неким лошим вестима. Сада сте сви сведоци да је Љубовија бар једном недељно на некој од телевизија са националном фреквенцијом, са лепим и позитивним темама. Сада сви у Србији знају где је Љубовија, знају да је то једно лепо место и желе да је посете.

Никакву сумњу немам да ћемо на овим изборима постићи добар резултат и зато, још једном, позивам вас да дамо све од себе и да на предстојећим изборима остваримо убедљив резултат, јер Србија не сме да стане, Љубовија не сме да стане – поручио је Милан Јовановић.

Фото: Ljubovija.info


Драгана Арсић, кандидаткиња за народног посланика из редова СНС-а захвалила се Општинском одбору Љубовија и руководству странке на указаном поверењу. Она каже да је ово изузетна прилика да Љубовија добије представника из редова Српске напредне странке у Народној скупштини Републике Србије.

–Ово је изузетна шанса за Љубовију да имамо представника који би се борио и заступао интересе наших суграђана, интересе Љубовије и интересе нашег краја у Народном парламенту. Ово је шанса коју морамо искористити. Посебно ме радује да листа Српске напредне странке, како одборничка тако и посланичка, представља спој младости и искуства. То је листа која даје шансу младим и образованим људима, листа која даје шансу женама да раде у најбољем интересу свих наших грађана.

Позивам вас да 17. децембра подржимо политику напретка и развоја, политику коју нам нуди листа АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ – Србија не сме да стане – порука је коју је послала Драгана Арсић окупљенима.
Појављивање Ане Брнабић за говорницом изазвало је велике аплаузе и одушевљење у сали. У свом обраћању она је позвала све на јединство и заједнички рад, јер не само да Српска напредна странка има легитимитет, већ има и убедљиву и никада већу подршку народа.

Фото: Ljubovija.info


– Позивам вас да 17. децембра, заиста, најозбиљније схватите и у највећем броју до сада изађете и гласате за листу број 1, АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ – Србија не сме да стане. Треба да се сетимо како је било до 2012. године и да 17. септембра бранимо Србију. Има пара у буџету Републике Србије, има пара у буџетима јавних предузећа и то би био један циркус ако би они дошли на власт у коме би се наслађивали док поново Србија не би дошла до оног банкрота до ког су је довели након 10-12 година своје владавине. И онда опет нам треба неки Александар Вучић и Српска напредна странка да засуку рукаве, да раде дан и ноћ, да смишљају како земљу да извуку и да нам онда опет треба 10 година рада да дођемо на нулу, тамо где смо били 17. децембра 2023. године. То бранимо 17. децембра, то сви бранимо, то треба да се зна и на то треба да подсетимо.

Наш план и програм је потпуно јасан. До краја мандата следеће Владе 2027. године, просечна плата у Републици Србији биће 1.400 евра, просечна пензија биће 650 евра, минималац у Републици Србији биће 650 евра. Од 1. јануара следеће године, минималац у Србији ће бити тачно 402 евра. То је значајно више него што је била просечна плата у Републици Србији 2012. године кад их је народ сменио. Велике ствари су пред нама уколико Србија не буде стала – каже Ана Брнабић.

Фото: Ljubovija.info


Истакла је да је неупитно да ће се путеви градити до 2027. године док је Александар Вучић председник Републике Србије. Како каже, нема човека који боље познаје Србију, свако село, сваки засеок, од Александра Вучића.

– Путеви су крвоток, жила куцавица наше земље. То наши људи желе, то наши људи воле. Путеве ћемо наставити да градимо. Нећемо ако дођу ови други, а да ли ће доћи, избор је једноставан - избор између тога да Србија не сме да стане или да Србија стане. То нико и не крије, јер су они рекли да Србија мора да стане. Ми смо рекли да све може да стане, осим Србије, јер Србија НИКАДА не сме да стане – изјавила је Брнабић.

На крају свог говора она каже да ће Дом здравља “Љубовија” добити ново санитетско возило и обећала да ће за три недеље добити и нову стоматолошку столицу, као и ултразвучни апарат.

Додаје да ће до 2027. године бити завршен пројекат „Чиста Србија“, где ће бити изграђено 85 километара канализационе мреже и постројења за пречишћавање отпадних вода. Такође, у Љубовији ће бити реконструисана водоводна и нисконапонска мрежа, као и мрежа путева.

По завршетку обраћања Ане Брнабић, на бини су представљени свих 27 кандидата за одборнике са листе „АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ – Љубовија не сме да стане“.
ПР

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa