Инфо

16. новембар 2023.16. нов 2023.
Кадети на врху
ФУДБАЛ: МЛАЂЕ КАТЕГОРИЈЕ

Кадети на врху

У Првој омладинској лиги ФСРЗС Мачва је на позицији три, за водећим тандемом Металац и Борац заостаје шест, односно пет бодова. До сада су освојили 29 бодова из 14 кола, а у наредном дочекују Смедерево. Металац гостује Радничком у Ваљеву, док је Борац гост крагујевачке Шумадије.

Кадети су најбоље пласирани од свих селекција Мачве. Лидери су Прве кадетске лиге ФСРЗС. Имају 13 победа у 14 кола, уз само један пораз, међутим и са 39 бодова нису убедљиви лидери, већ их следи Нови Пазар са само два поена мање, док је пожешка Слога трећа са 36 бодова. Пред нама је велики дерби у Шапцу када Мачва дочекује Нови Пазар у следећем колу. Савациум је 11. на табели са 14 бодова, три више од угрожених, уз предстојеће гостовање у Краљеву.

Санрајс је најбољи овдашњи представник у Другој кадетској лиги, заузима четврто место са осам бодова мање од лидера. Други тим Мачве је шести, а Феникс седми. Цер и Липолист су на 12, односно 15. месту.
Код пионира Мачва је убедљиво на врху са 42 бода, седам више од Респекта, односно десет од Санрајса. Феникс је десети, Савациум 15. у овој категорији.

Петлићи играју Градску лигу. Без кикса је само Феникс, има 24 бода из осам кола, Санрајс је други са 22, Мачва Богатић је освојила 20. Следе Тика Така, Савациум, Мачва шабачка је шеста. Иза су: Коцељева, Карађорђе, Штитар и Војвода Степа.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa