Инфо

7. септембар 2023.7. сеп 2023.
Ljubovija.info

Ljubovija.info

Подршка ђацима

Бесплатни уџбеници за све основце и пакетићи за прваке у Љубовији

Председник Општине Љубовија Милан Јовановић је истакао да се Општина Љубовија потрудила да обезбеди бесплатне уџбенике за све ученике основне школе на територији Љубовије, по чему се издваја као једина општина у Србији
Председник Општине Љубовија Милан Јовановић и заменик председника Александар Ђукић обишли су Основну школу „Петар Враголић“ поводом почетка школске године, преноси Ljubovija.info. У Основној школи, ученици старијих разреда, заједно са учитељима, приредили су приредбу за ђаке прваке, након које су деца распоређена у три одељења.

Јовановић је истакао да се Општина Љубовија потрудила да обезбеди бесплатне уџбенике за све ученике основне школе на територији Љубовије, по чему се издваја као једина општина у Србији.

Ljubovija.info


-Знам да то није велика помоћ, али значиће свим родитељима и олакшаће полазак деце у школу. Потребно је обезбедити и нове патике, и нову гардеробу, и нове свеске, прибор, бар смо на овај начин растеретили родитеље набавком нових уџбеника. Трудићу се заједно са мојим сарадницима да оваквих видова помоћи буде и у будуће, да помогнемо и деци и родитељима и да сви заједно омогућимо нашој деци да што лакше и безбрижније одрасту- рекао је председник Јовановић.

Поред бесплатних уџбеника, ђаци првог разреда основне школе добили су и „плазма“ пакетиће које је обезбедила компанија „Бамби“. Јовановић је посетио и ученике прве смене Средње школе „Вук Караџић“, а нешто касније и нове средњошколце, којима је уприличен свечани дочек уз извођење химне.
Ljubovija.info

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa