Инфо

2. новембар 2023.2. нов 2023.
Фото: Ljubovija.info

Фото: Ljubovija.info

Значајни инфраструктурни радови

Љубовија – велико градилиште током целе године

Општина Љубовија заједно са партнерима наставиће и у наредном периоду улагања у инфраструктуру како би свим суграђанима омогућила боље услове за живот, рад и напредак у општини
Општина Љубовија током целе године била је велико градилиште. Асфалтирање више од 20 километара локалних и некатегорисаних путева, реконструкција школа у сеоским срединама, реконструкција вртића, изградња 14 стамбених јединица са социјално становање у Узовници, друга фаза радова на регулацији реке Љубовиђе, само су део завршених пројеката у овој години.

Председник Општине Љубовија Милан Јовановић обишао је са сарадницима више градилишта где су у току радови. Јовановић је у име Општине Љубовија, као инвеститора, обишао радове у Карађорђевој улици (Стари пут) где је почело асфалтирање улице у дужини од 1650 метара.

Фото: Ljubovija.info


Настављени су и радови на изградњи базена, а представници локалне самоуправе на челу са председником Јовановићем посетили су и ово градилиште.

Почело је сађење 22 липе са леве и 41 пољског јасен са десне стране реке Љубовиђе. Саднице ће бити постављене у бетонске цеви пречника 80 цм како би се спречио раст корена у ширину. Овај пројекат се финансира уз помоћ Министарства заштите животне средине.

Фото: Ljubovija.info


У току су радови инвестиционог одржавања на згради у Лоњину код гробља, у склопу пројекта „Удружимо се“. Пројектом је предвиђена замена комплетне столарије и улазних врата, постављање подних и зидних плочица, молерски радови и уградња три инвертер климе.

Општина Љубовија заједно са партнерима наставиће и у наредном периоду улагања у инфраструктуру како би свим суграђанима омогућила боље услове за живот, рад и напредак у општини.
Љубовија инфо

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa